• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9,5 aylık bebeğimin dişi

babex

yavruma kardeş geliyor :)
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
367
1
46
Kocaeli
mrb dr bey bebeğim 6 aylıkken alttan iki diş çıkardı.şimdi yine alt sağdan 3. dişi geliyor.internetten araştırdığım kadarıyla sıralamada üst dişlerin çıkmış olması gerekiyor.bu sıralama illa bu tablo gibi mi olmalı?teşekkürler

mrb dr bey bebeğim 6 aylıkken alttan iki diş çıkardı.şimdi yine alt sağdan 3. dişi geliyor.internetten araştırdığım kadarıyla sıralamada üst dişlerin çıkmış olması gerekiyor.bu sıralama illa bu tablo gibi mi olmalı?teşekkürler

teorik olarak öyle bir sıralama var ama.her çocok kendine göre farklı bir seyir gösterebilir.endişelenmeyin

yeni bir konu açmak istemedim inşallah doğru yerden soruyorum sorumu . bir sorunumuz yok şimoilik ama 2 yaşında kızım var dişleri sararmaya başladı ilk bembeyaz çıkan dişlerin yavaş yavaş sararması çok üzüyor beni ... üstelik diş ve diş eti problemleri nerdeyse doğuştan başlamış bir anne olarak onunda aynı şeyleri yaşamasını istemem... kızımın diş bakımını nasıl ve neyle hangi ürünlerle yapmam doğru olur . onun dişlerini kaderine terk etmek istemiyorum.27 yaşındayım ve 17 yıldır dişeti çekilmesi çürüklerle uğraşan bir anneyim daha 10 yaşımdayken kıpkırmızı domates gibi dişetlerim vardı gülemiyordum kanıyor diyordu herkes ama öyleydi rengi işte üstelik koku da yapıyordu annemde de aynı sorunlar var kızımda da olmasın lütfen.. soruma cevap alabilirsem çoook mutlu olacağım şimdiden teşekkür ederim...

Back