- 14 Haziran 2016
- 29
- 5
- 86
- 48
- Konu Sahibi mertinannesiyim
-
Buyuk kizim yemezdi butun gun emerdiBenim kızım da 8.5 aylık ve hiç ek gıdayı kabul etmiyor
Zormayın ara verin sevdigi şeyleri yesin sadece
Bizde aynı öyleyiz şuan sadece anne sütü :)Buyuk kizim yemezdi butun gun emerdi
Ama 10 aydan sonra yemeye basladi
Genelde eline verdiklerimi yerdi
2 yasında oglum yemıyor o da yemez. Bu kadar seyler koymak yerıne bıgun cıcı bebe muz baska gün cıcı bebe yumurta yapınHertürlü kahvaltıyı denedim.ama bir türlü kahvaltı yaptıramıyorum benim cimcime ye. Önüne peynir, ekmek ,zeytin..yumurta hazırlıyorum aralarından sadece zeytini yiyor.bulamaç yapıyorum.(yumurta+labne+reçel+poğaça\ekmek\bebe bisküvisi)ile onuda sevmiyor.hazırlamaya uğraşıyorum,sonra birde etrafı temizlemeye bu arada bebek hiç durmuyor çünkü karnı aç oluyor.sonra çorba yı hemen yiyor.bu arada katı gıdalarıda yemiyor.yemekleri çatalla ezip veriyorum.dr. umuzada sordum.sihirli formül yok dedi.napıcamı bilemiyorum.
sevdiği tek şey mama ise ne yapacağız :) benim kızımda 9 aylık olmak üzere çorba ağzına almıyo sebze püresi desen aynı. meyve püresinde çok sorun yaşamıyorum ama onuda gönüllü yediği söylenemez birde sabahları yediği yumurta onun haricinde hiçbir şey yemiyorBenim kızım da 8.5 aylık ve hiç ek gıdayı kabul etmiyor
Zormayın ara verin sevdigi şeyleri yesin sadece
Bebegim şimdi 15 aylik oldu :)sevdiği tek şey mama ise ne yapacağız :) benim kızımda 9 aylık olmak üzere çorba ağzına almıyo sebze püresi desen aynı. meyve püresinde çok sorun yaşamıyorum ama onuda gönüllü yediği söylenemez birde sabahları yediği yumurta onun haricinde hiçbir şey yemiyor
Bebegim şimdi 15 aylik oldu :)
Yine anne sütü devam ediyoruz
Sadece sabahlari yumurta sarisi çeyrek muz ve pirinc unuyla yaptigim muhallebiyi karistirip veriyorum
Toplasan bir kepce etmez.hepsini bitirmiyor bile
Başka bisey yediremiyorum maalesef
Tskler tavsiyeleriniz içinİyice aciktigindan emin ol ve sevdigi sev yiyecekten basla. Mesela makarna ,kucuk olanlardan, onune koy eliyle yesin.
Krep ,omlet , ne verirsen ver ac oldugundan emin ol ve onune koy. Az yesin ama kendi yesin alisacaktir bence.
İki cocugum var ,ilki hic yemezdi. Simdiki daha cok cesit yiyor , boyle yaptim.
Bu arada ilk kizimin kilosu normal , yani az yiyor biraz buyuyunce toparliyor. Merak etmeyin
Ah bu çocuklarBebegim şimdi 15 aylik oldu :)
Yine anne sütü devam ediyoruz
Sadece sabahlari yumurta sarisi çeyrek muz ve pirinc unuyla yaptigim muhallebiyi karistirip veriyorum
Toplasan bir kepce etmez.hepsini bitirmiyor bile
Başka bisey yediremiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?