9+4 günlük hamileyim lütfen acil

Desillusion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
101
39
30
Merhabalar hamileliğin başından beri ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu . Yerleşme kanaması diye düşündüm ve öyleymişte . Bugün tuvalet sonrası peçete kullandığımda 3-4 damla ne çok koyu ne çok açık renkte kan geldi çok korkuyorum ve daha doktor randevuma 3 hafta var perşembe günü görüşmeye gittik kalp atışı çok iyi dedi sağlıklı hiç bir skntı yok demişti. Sizce beklemelimiyim ? Tekrar olmadı ağrım yok

Acile gitseniz ordan yardımcı olurlar ilk 12 içinde böyle bir durum olunca doktorlar mutlaka gelin diyorlar

Vallahi simdi acile gitseniz size progesteron verip yollayacaklar baska da bisey yapmayacaklar. Bence kendi doktorunuz ile görüsme ihtimaliniz varsa ona sorun

Vallahi simdi acile gitseniz size progesteron verip yollayacaklar baska da bisey yapmayacaklar. Bence kendi doktorunuz ile görüsme ihtimaliniz varsa ona sorun
Teşekkür ederim kendisi bu hafta izinde arayarak ulaşamadım mesaj attım . Sanırım rasgele bir doktora gideceğim çünkü şimdi tuvalette tekrar 1-2 damla pembe kan oldu

Teşekkür ederim kendisi bu hafta izinde arayarak ulaşamadım mesaj attım . Sanırım rasgele bir doktora gideceğim çünkü şimdi tuvalette tekrar 1-2 damla pembe kan oldu
Benim cok fazla öyle riskle acil deneyimim oldu resmen neden geldin der gibi davranıyorlar bir özele gidebilirsiniz kadın doğum nöbetcisi olan. Bir de pembeden korkmayın fitil yapıyor olabişir

Benim cok fazla öyle riskle acil deneyimim oldu resmen neden geldin der gibi davranıyorlar bir özele gidebilirsiniz kadın doğum nöbetcisi olan. Bir de pembeden korkmayın fitil yapıyor olabişir
Şuanda folik asit ve coraspirin dışında birşey kullanmıyorum daha perşembe günü doktor muayenesinde skntı olmadığını çok sağlıklı olduğunu söylemişti kalp atışı olsun büyüklüğü olsun fitil veya başka birşey kullanmıyorum dediğiniz gibi ben hemen bir doktora görüneyim umarım bir skntı yoktur

Stres yapmayin once..benim de oyle akintilqrim oluyordu . Ama dr a danismakta fayda var tabi.
Keske dr unuz mesajlara geri donseydi en azindan.

Stres yapmayin once..benim de oyle akintilqrim oluyordu . Ama dr a danismakta fayda var tabi.
Keske dr unuz mesajlara geri donseydi en azindan.
Stres yapmamaya çalışıyorum ama herşey üst üste geliyor 3,5 yaşındaki çocuğum kreşe gidiyor hasta oluyor evde onunla ilgileniyorum düzeliyor kreşe gönderiyorum tekrar hasta oluyor üstüne bu hamileleğin stresi sağlık çok önemli stres yapmamaya çalışacağım

Ben fitil kullanıyorsunuzdur diye düsünmüstüm. Genelde veriyorlar ya önlem amaclı. Endise etmeyin böyle regl kadar yoğun kanama olmadıkca lekelenme diye geciyor. Ama gidin cunku coraspirin kullandığınız için bilmiyorum ciddi bisey varsa kesedebilirker. Kan pıhtılaşması mı var sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…