• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9-36 kg oto koltuğuna ihtiyacım var satmak ısteyen varmı arkadaşlar

annembenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
291
7
118
İstanbul
arkadaşlar oğlum 1 yaşına girdi artık oto koltuğumuz küçük geldi büyüğüne ıhtıyacım var
kraft marka 0-13 kg oto koltuğum var ilgilenen olursa satabilirim resmin aynısını bulamadım ama ilgilenen olursa resim koyabilirim
e-irembebe.com buna benzer
bunan büyük olanını arıyorum

ben de oto koltuğuna karar veremedim cybex pallas 2 alacaktım çok güvenliymiş çarpışma testlerinde 1. miş ama ön barı beni daralttı bebeğimi ne yapar allah bilir hele yazın uzun yolculukta.ve kendine ait kemeri yok malesef.sırf bu nedenle vazgeçtim marka ve model bakıyorum güvenli ve konforlu bişeyler.çok zor oto koltuğu almak bunu anladım.mesele trafikte güvenlikse insan daha bir seçici oluyo.

merhaba bizde ikizlerimize aldığımız 9 36 karft marka oto koltukları var 300 milyona almıştık siz ne kadarlık bişey düşünmüştünüz

Merhaba aynı sorun bendede var temiz ve kaliteli 9-36 kg oto koltuğu istiyorum kızım için ACİLLLLLLL
Özelden ulaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
teşekkur ederim arkadaşım ama benim için çok önemli bir konu var yattıyormu acaba bu koltuk birde ben şukoltuğu dusundum ama yıne tek derdim yatıyormu acaba kullanan arkadaşlar varsa cvp verırlerse seviirim

Yok cnm bu koluk yatmiyor ama ben boyun yastigi kullaniyrum kizima oglumunki yatiyor ama o tarz uygun istiyorsan real tarzi buyuk carrefour magazalarinda cokk uygun fiyatlarada bulabilirsin.

arkadaşlar bende oto koltuğu bakıyorum.peki isofixli olanlar nasıl oluyor.emniyet kemerli olanlar var birde.ve kızım 7 aylık 9,5 kg. sizce hangisini almalıyım?yardımcı olursanız sevinirim.kraft ve pierre cardin güzel görünüyor ama hangisi uygun olur?

arkadaşlar bende oto koltuğu bakıyorum.peki isofixli olanlar nasıl oluyor.emniyet kemerli olanlar var birde.ve kızım 7 aylık 9,5 kg. sizce hangisini almalıyım?yardımcı olursanız sevinirim.kraft ve pierre cardin güzel görünüyor ama hangisi uygun olur?

Canim senin kiz icin uygun degil bu modeller bebegi saran modeller var 9-15kg onlara bak cnm

doğruyol55 arkadaşım bende o koltuğa bakmıştm dun karar aşamasındaym ama hem uygun hemde yukseltıcı ile kullanışlı geldi
benim yukseltıcı hkkında pek bilgm yok neden kullanılır bu yukseltıcı arkadşlar??

evlaefe arkadaşm yatıyor ise o daha mantıklı sanki

Canım ben aldım o kadar guzelki yumusacik ve çok geniş yükseltici 10 yasından sonra kullanılıyor boyunu uzatsın diye canım oda mecburi bir nevi öneririm canım güzel ve renk seçeneği var garantisiyle geldi imzalı iki yıllık Buda guzel

Back