Bebek İkinci El 9-15 aylık kızlara ciciler

Canm 1234578 ve çiçekli lacivert elbise mama sandalyesi gri esofman takim nekadar bedenleri ev ayakkabinin kirazı sandaletin numaraları ve fiyatı birde 3 tane uzun kollu badinin fiyatları be bedeni benm kızım 13 aylik

nıke eşofman takımlarının beden ve fıyatları bırde konversler kaç no nekadar kot gorunumdekı olanlardan basedıyom

Canm 1234578 ve çiçekli lacivert elbise mama sandalyesi gri esofman takim nekadar bedenleri ev ayakkabinin kirazı sandaletin numaraları ve fiyatı birde 3 tane uzun kollu badinin fiyatları be bedeni benm kızım 13 aylik

Cnm merhaba uzun kollu badyler adeti 5tl ama 3lü nadylerden çizgili kollu olan ve kirazlı sandalet satıldı.badyler eşodmanlar ve lacivertelbise kızıma olur elbise 2 yaşa oluyo.elbise 10 tl .ev ayakkabılarından kormızı olan çorap patik olur oda 18_19 numara pembe pantolon da kızına olur cnm oda 10 tl başka sorduğun bişey varmıydı cnm tabletten giriyorum göremiyorum burdan pek toplamda bişeyler yaparım cnm

ben besige bayildim....ama almam mumkun degil yurt disindayim.....hep istemisimdir boyle birsey ama cocuklarim buyudu....
hakikaten besigin fiyati nedir....

Posta girişinz doluydu ulaşamadım size kızımda uyandı acil çıkmak zorunda kaldım.
Ben sizden bunları ayırtmıştım

Ev botu, sandalet,üçlü sweatten çigili olan , kırmızı gömlek bunlar tamam bedenleride uyuyor
o tek olan sweatlerden sarı ve kırmızı 6-9 ay küçük olacak onlar kalsın
o iki sweatin yerine duruyorsa bunu alayım

Son düzenleme:
tamam cnm pijama takımını ilave ettim iki sweeti çıkardım, sen havaleni yap haber ver yarın ptt kargoya vereyim, yarın herkesin kargosunu göndericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…