Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 aylık oğlum var ona düşünüyorum. Siz kaç aya kadar giydirebildiniz? Bu kışı çıkartırmı acaba bize. Birde kargo dahil bana kaça mal olur acaba pek bilgim yok bu konuda siz tecrübelisiniz heralde.
9 aylık oğlum var ona düşünüyorum. Siz kaç aya kadar giydirebildiniz? Bu kışı çıkartırmı acaba bize. Birde kargo dahil bana kaça mal olur acaba pek bilgim yok bu konuda siz tecrübelisiniz heralde.
Bedeni 80 cm 12 ay yaşına kadar rahatlıkla olur.kilosunu bilmiyorum duruma göre giyeceği süre değişir. ürünün fiyatı 15 tl 6.5 ta kargosu tutar 21.5 a gelir size toplam kapıda 21.5 tl ödeyip teslim alabilirsiniz.
Tamam olur adres ,alıcı adı soyadı ve telefon numaranızı yazarsanız p.tesi kapıda ödemeli gönderirim düşünürseniz birde erkek bebek lcw 9-12 ay sweat var 4 tl