• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9-12 ay bebekler için HARİKA SÜNNET KIYAFETİ (8 parça) + hediye!!!

Liliya85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
138
3
48
Antalya
Bebişim daha yeni sünnet oldu. Kıyafeti 1 sefer fotoğraf çekilmeyi giydik. Sıfır sayılır. Hatta bazı parçalarda etiketleri bile mevcuttur. Kıyafeti satmıcam düşündüm (doğum gününe. yılbaşı bayrama giydiririm düşündüm). Fakat memleketime döndüğümden valizde kıyafet bozulabilir diye satmaya karar verdim. Kapı süsü de HEDİYE ediyorum.
155 tl.
Antalyada yaşıyorum.
HARİKA ve ŞİK SÜNNET KIYAFETİ...
$IMG_8771.jpg $IMG_8773.jpg $IMG_8772.jpg $IMG_8757.jpg $IMG_8758.jpg $IMG_8760.jpg $IMG_8763.jpg $IMG_8761.jpg $IMG_8764.jpg
$IMG_8768.jpg $IMG_8767.jpg $IMG_8766.jpg
:nazar::nazar::nazar:

3 gün sonra gidiyorum. Valizlerim dolu.
Son teklifim: 100 tl kargo BEDAVA!!!
Kaçırmayın! Sıfır ayarında!
:emir_bebek:

ben çok beğendim eşimle konuşup almak istiyorum kendisi de onay verirse görüşmek isterim...bu arada kıyafeti giydiğinde kaç aylıktı....

Son düzenleme:
Bebeğim ayın 18 de yeni sünnet oldu. Sadece profesyonel fotograf için aldım kıyafeti :). 1 kere giyildi. Bizde yurtdışında yaşıyoruz. Turkiyeye sadece yazın geliyoruz. Cocuğumun ateşi çıktı özel hastaneye götürdüm doktor acil sünnet olması lazım dedi. Şaşırdım. Hemen kıyafeti, fotoğrafçıyı buldum. Çektik fotograflarımızı, ertesi gün sünnet oldu. Çarşamba sabah yurtdışına gidiyoruz. 6 valizim var :) Kıyafeti de valize koysam zaten bozulur korkuyorum...
Indirim biraz yaparım bebeğiniz için :)
Maşallah erkek oldum kapı süsü de hediye ediyorum.

ben çok beğendim eşimle konuşup almak istiyorum kendisi de onay verirse görüşmek isterim...bu arada kıyafeti giydiğinde kaç aylıktı....

Belirtmeyi unutmuşum bebeğim fotoğrafta 8 aylık (70 cm, 10 kilo). Ama kalıbı büyük gömleğin kollarını içine katladık. Hiç belli olmadı.

Back