Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Tamam canım perşembeye kadar dua edeceğim sana

Babam notumla ilgili bir şey söylemedi..

Toplantıdan geldiler, ama annem bildiğin gülerek geldi. Bende dedim ki tamam kötü bir şey yok

Nitekim öyle de oldu, fizik, almanca ve geometri öğretmenleri beni özellikle çok seviyorlarmış. Derslerde süpermişim

Tarihte ve ingilizcede biraz daha derse katılmalıymışım yine onun dışında iyiymişim

Coğrafyada dil ve anlatımda, edebiyatta dese katılımım fazlaymış buna rağmen sınavlarım biraz düşük geldiği için öğretmenler şaşırmışlar benden daha yüksek bekliyorlarmış

Onun dışında tüm öğretmenler iyi bir öğrenci olduğumu söylemiş. Annem de yolda babamla konuşmuş biraz. Babam artık çok üstüme gelmeyecekmiş

Canım kısaca güzel bir gündü, sen neler yaptın

Canıım çok sevindim senin adına yaa

Umarım her şey senin için daha daha daha güzel olur

Birbirimizi parça parça görmeye başladık artık

Bak burada dudak paylaşılıyor ben de ekledim

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...dudak-makyaji-resimleri-324.html#post27679223

Eee beğendin mi ki beni

Seni görmedim ki dudaklarını gördüm Ama dudakların güzel canım

Kaderde Boğaziçi Üniversite'sini beraber okumak vardır inşallah

Ya da, aynı bölümün uzman doktorları olmak meslekte çekişmek

Boğaziçi'nin tıp fakültesi yok diye biliyorum ama

Bizde başka tıpta okuruz o zaman değil mi

Ne yapayım tatlım yaa hayatımla alakalı yeni kararlar aldım

Şimdi de çizelgemi değiştiriyorum haydi hayırlı olsuun

Ne gibi kararlar aldin canim?

Ya bu arada birsey söyleyecegim.. Ben yeni bir sohbet topigi acsam ordan da konussak nasil olur ?

Bu topikte sadece sinavlardan bahsedelim ne dersin?

Ne gibi kararlar aldin canim?

Ya bu arada birsey söyleyecegim.. Ben yeni bir sohbet topigi acsam ordan da konussak nasil olur ?

Bu topikte sadece sinavlardan bahsedelim ne dersin?

Kişisel gelişime başladım canım kendimi geliştireceğim artık

Vaay bee benim topiğimi dışlıyor musun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…