Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Tamam cannn, müdahale etmeyeceğim sadece saçmalamadan konuş onla o kadar ve teşekkür ederim

ay sınıf içiinde uygun bir davranışı oldu
tüm erkekler baya güldü.
bir de kızların gözlerinin içine bakıyor anladılar mı diye

Ay ben de sana sulandı falan sandım balım korktum bir an.
O zaman sorun yok salla düz liselerde hocalar kızlara neler yapıyor.

Kendimi kendimden cikarsam sifir kalmaaz, bu BİYOLOJİ beni öldürüyor hocaaam

Kizlar yarin biyoloji sinavim var calisiyorum bi yandan ama cok korkuyorum. Cok fazla terim var hepsini nasil aklimda tutucam ben yiaaa :44::44

Kendimi kendimden cikarsam sifir kalmaaz, bu BİYOLOJİ beni öldürüyor hocaaam

Kizlar yarin biyoloji sinavim var calisiyorum bi yandan ama cok korkuyorum. Cok fazla terim var hepsini nasil aklimda tutucam ben yiaaa :44::44

öncelikle kolay gelsin
ilk başta sakin ol canım ya o panikle unutacağın yoksa da unutursun
elinden geldiğini yaptığına inanıyor musun ? inanıyor musun ? tamam bitmiştir.
dil anlatımın nasıl geçti

öncelikle kolay gelsin
ilk başta sakin ol canım ya o panikle unutacağın yoksa da unutursun
elinden geldiğini yaptığına inanıyor musun ? inanıyor musun ? tamam bitmiştir.
dil anlatımın nasıl geçti

Eh iste iyi sayilir.
Kuzum inaniyorum da cok zor ya anlamiyorum ilk donem biyoloji yazililarim 52 48 di cok zor soruyorlar bizim okulda biyolojiyi ve yine cok dusuk almaktan korkuyorum. 10 tane test sorusunun 3-4 tanesini yapabiliyotum 2 tanesi yanlis cikiyor bu ne yaa

korkularını şimdi hiç aklına getirme yoksa tam odaklanamazsın.
geçmiş başarısızlıkları da düşünme. ilk defa biyoloji sınavına giriyormuşsun gibi yap mesela.

sen kendini salıvermişsin ama olmazz ki öyle.
hani kendine güveni olan kız nerde ?
hadi gülümse biraz

Ya suan gercekten gulemiyorum kendimi cok caresiz hissediyorum bak kac saat oldu biyolojiye calismaya baslayali hic ilerleme kaydedemedim bu ne bicim bir derstir ya.

Ya suan gercekten gulemiyorum kendimi cok caresiz hissediyorum bak kac saat oldu biyolojiye calismaya baslayali hic ilerleme kaydedemedim bu ne bicim bir derstir ya.

ah canım bilmez miyim bende hoşlanmazdım.
şöyle düşün 9.sınfta bu dersi mutlaka almak zorundasın.10.sınıfa geçtiğinde kendi ilgi alanına daha uygun dersler alacaksın.
ama bu dersi halletmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…