Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Tarih guzel ders sadece bazi konular birazcik sıkıcı o kadar da olsun
insallah iyi bir puan alicam sagol balim.
Seni de tebrik ederiim yogun bir günün ardindan eve gelip mat testi cozmek ve bunlari full cikarmak her yigidin harci degil.

düzenli çalıştıktan sonra o konularda arada kaynar gider.
inşallah
teşekkürler

selam kızlaar
aranızda ygs ye girecek var mı bilmiyorum ama sınav yerleri belli oldu mu ? acil cevaplarsanız seviniriim

Yok canım bu yıl aramızda ygsci yok.
İyi akşamlar sınavında başarılar her şey istediğin gibi olur umarım.
Ben merak ederim nasıl geçtiğini yazarsan çok sevinirim.

Oo balım güzel sevindim, inşallah gönlüne göre bir not alırsın.
Yaa balım ben de tarihi sevmeye başladım kıyamet alameti, seni de tebrik ederim.

İyiyim ben valla ama hiçbir ödevi yapmadım yarın çok azar işiteceğim sanki. :26:

Vay matematik 2-3 test full demek.
Balım çok tebrik ediyorum seni böyle devam inşallah.

Evet matematik sinavindan ciktim fena degildi. Fonksiyon grafikleri ile ilgili bir soru vardi herkes farkli bulmus herkes
2 tane soruyu sonuna kadar yaptim ama sonucu bulamadim onlar yarim kaldi fazla puan gitmez diye umuyorum. Ilk soru da fonk. bileskesi sorusuydu sinftakilerin bir kismi 1 bulmus bir kismi -1/3 bulmus bende -1/3 bulan kisimdanim bakalim hangisi dogru cikacak
3 sinavi geride biraktim 1 nisana kadar sinavim yok o zamana kadar bol bol calismam lazim..
Benim icin dua edin lutfen matematik iyi olsun buna cok ama cok ihtiyacim olucak ilerde
Sizleri sefiyorum

Merhaba tatlışım.
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlünden geçen olur tabii ki.

Benim sınavlarım 25'inde başlıyor ama daha hiç çalışmadım.
Biri beni dövsün.

canım tebrik ederim ,inşallah hakettiğin notu alırsın.
kendinin dediği gibi baya yapmışsın sonuçtan gitse gitse 1-2 puan gider.
3 sınavdan kurtulmuşsun oh ne güzel.
dualarımız seninle

kızlar bende sizlere şöyle bir rapor vereyim.
pazartesi coğ sınavım var .ben bölerek çalışmayım planladım ama planladığım konuda değilim şu an.
hiç sevmiyorum,hiç de yeteneğim yok coğa
ve bugün sosyolojiden sunum yaptık.çok beğenildi ,büyük olasılık 100
sözler,karikatürler her şeye çok uğraştık.giriş konuşmamızı da komik hazırladık.çok güldük .

ve sizden bir konuda fikir almak istiyorum.haftaya sosyolojide manevi ve maddi kültürü anlatacağız.
anlatırken gelenekve göreneklerde var içerisinde.biz sınıfta kına gecesi canladıracağız.
başka gelenek görenek var mı aklınızda şöyle sınıfta canlandırılacak cinsten. :26:

Baba evinden gelin alınırken abi kurdele bağlar ya kızın gelinliğine...
Mesela o olabilir aklıma o geldi.
Ve kız istemede tuzlu kahve damada.

Ahahah ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Hımm neden eşit ağırlık istiyorsun canım, kafanda meslek mi var?
Kaçıncı sınıfsın bu arada, nasıl çalışıyorsun, bilgilendir, aydınlat bizi.

Baba evinden gelin alınırken abi kurdele bağlar ya kızın gelinliğine...
Mesela o olabilir aklıma o geldi.
Ve kız istemede tuzlu kahve damada.

kız isteme bizimde aklımıza geldi de erkekler katılmıyor bizim sınıfta böyle işlere
o kurdele meselesi iyi ya.çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…