Taban aritmetigini gördük ben anladim ya sevdim o konuyu yapabiliyorum
Canim ben kafama gore yapayim begenmedigin yerler olursa degistirirsin oralari.
Haftaici 5'te geliyormussun ya, saat 6.30'da basla mesela konu tekrari yap defteri falan oku. Sonra araya yemek falan girer. Yemekten sonra eksik oldugunu düsündügün dersten veya konudan soru cözz, cözemedigin soru tipleri icin de ac internetten videolari izle (ben oyle yapiyorum faydali oluyor).
Haftasonu da dersaneden gelince 4 gibi otur konulari tekrar et soru coz. Kalan zamanda da kitap oku bi 50 sayfa
Biraz gelisi güzel oldu ama uymayan yerleri kendine göre degistirebilirsin balim.
kızlar ya şimdi size bir şey sorcam.Benim sevdiğim çocukla aynı sınıftayız.Bana iyi davranıyorfelan işte.Ask fmde en iyi kız arkadaşın yazmışlar oda benim ismimi vermiş.Bugün ben onun yanında oturdum artık hep burada oturacağım dedim oley felan dedi.Benimle çok uğraşıyor kalemimi alıyor felan.Baya uğraşıyor yani.Akşamları ödev almak için erkek arkadaşlarını aramak yerine beni arıyor.Bide erkek arkadaşımolduğunu söylemiştim başta.Çok ilgilendi böyle okulunu felan sordu.Napcam bilmiyorum ama ben onu seviyorum
Ne güzel balım senin adına sevindim ben onu yapamıyorum malesef.
Ben de bölünebilme kurallarında süperdim bugün hocadan bir sürü övgü aldım
Canım senin dediklerine uyacağım sadece ekleyeceğim tek bir şey var,
Bir gün sonranın tekrarını da yapayım o günü tekrar ederken, nasıl olur?
bence kalbinin sesini dinle ileride pişman olmak istemiyorsan yani :26:kızlar ya şimdi size bir şey sorcam.Benim sevdiğim çocukla aynı sınıftayız.Bana iyi davranıyorfelan işte.Ask fmde en iyi kız arkadaşın yazmışlar oda benim ismimi vermiş.Bugün ben onun yanında oturdum artık hep burada oturacağım dedim oley felan dedi.Benimle çok uğraşıyor kalemimi alıyor felan.Baya uğraşıyor yani.Akşamları ödev almak için erkek arkadaşlarını aramak yerine beni arıyor.Bide erkek arkadaşımolduğunu söylemiştim başta.Çok ilgilendi böyle okulunu felan sordu.Napcam bilmiyorum ama ben onu seviyorum
Evet evet güzel olur, daha cok kalici olur hem
bence kalbinin sesini dinle ileride pişman olmak istemiyorsan yani :26:
Pasarofcamm ben tam olarak anlamadım.
Şimdi bir sevgilisi var aynı zamanda bu çocuktan mı hoşlanıyor?
Yoksa çocuğa öyle yalan mı söylemiş zamanında?
Sevgilisini seviyor bu çocuk peşini bırakmayacak diye mi korkuyor?
Yoksa sevgilisini değil bu çocuğu mu seviyor?
Bilemedim ki çelişkiler içinde kaldım şuanda.
bence arkadaslarınla birlikte ders calısma.arkadas arkadasın ders calısmasını etkiler .kendimden biliyorum arkadas arkadası çekemez engellemek ister benide çok engellemek isteyenler olmustu ama bu senin elinde izin vermiceksin.sohbet olur bişey olur dıkkat dagılır.etütler tamam güzelde.sen kendi kendinede calısıp cok basarılı olabilirsin madem etüte katılma imkanın yok.ben lise yayınlarında hangisi iyi bilmiyorum ama hocana sor o yayınlardan test kitapları al kendin evde çöz çözemediklerini etüt hocasına sor sana anlatsın.
Aşkım seni öpebiliriim.
canım benim anladığım arkadaşlıklarının ilk zamanlarda erkek arkadaşının var olduğunu söylemiş ama var mı bilmiyorum
varsa da yoksa da o çocuktan hoşlanıyor.
neyse şimdi cevap verir bizde kafamızdaki sorularra cevap buluruz.
10 dakikadır konuda ama hala cevap vermedi.
Eli mi ağırdır nedir?
Öp kuzum
Bak ben ne diyorum. Lise sona kadar hic kopmayalim burdan konusmaya devam edelim. Üni. sinavinda iyi puan alip ayni sehir yada ayni yeri kazanalim. Birlikte eve cikalim gül gibi yasar gideriz ne dersin?
olayı aydınlatmak için bütün detayları yazıyordur.
Aynen ya cok güzel olurr :)Balım kopmayalım tabii ki.
Düşünsene 4 yıl sonra bunlara bakacağız.
Vay be diyeceğiz zaman geçmiyor dedik neredeyiz şimdi?
Allah'ım hayırlısıyla o günleri bir göstersin de, bana uyar tatlım.
İnşallah çok yüksek puanlar alırız da,
İstediğimiz yeri rahat rahat yazar direkt yerleşiriz balım.
Ohh valla hayali bile pek bir güzel.
sanırım gitti
Aynen ya cok güzel olurr :)
Cok calisalimm olsun
Kizlar ben cikiyorum yavas yavas. Edebiyattaan yarin ders anlatabilirim 2 paragraf var ezberlemem gereken. Sonra da matematik cözerim.
Kendinize iyi bakiiin
Aynen ya cok güzel olurr :)
Cok calisalimm olsun
Kizlar ben cikiyorum yavas yavas. Edebiyattaan yarin ders anlatabilirim 2 paragraf var ezberlemem gereken. Sonra da matematik cözerim.
Kendinize iyi bakiiin