Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Edebiyat sinavindan ciktim. Bhizim ogretmenimiz diger siniflardan farkli bir sinav hazirlamis. Bizim sinif batti diger siniflar 100 bekliyorum diye geziyorlar. Cok kötüydü gunlerdir bu sinava callisiyordum ben nerede adalet?

Edebiyat sinavindan ciktim. Bhizim ogretmenimiz diger siniflardan farkli bir sinav hazirlamis. Bizim sinif batti diger siniflar 100 bekliyorum diye geziyorlar. Cok kötüydü gunlerdir bu sinava callisiyordum ben nerede adalet?

Canım sınavlarınız bayağı erken başlamış ya.:26:
Sıkma canını önemli olan matematik ve fen.
Bence ağırlıklı olarak onlara çalış.
Sözelde şanssızlıklar olabilir ama matematik zekayı ölçer.

Hic sorma balim ya Aydin'da bir tek bizm okulda sinavlar boyle erken basliyor gec bitiyor. Okullar 14'unde kapaniyor ama 5'inde sinav var yani dusun. Yillardir bizim okulun özelligiymis bu.

Hic sorma balim ya Aydin'da bir tek bizm okulda sinavlar boyle erken basliyor gec bitiyor. Okullar 14'unde kapaniyor ama 5'inde sinav var yani dusun. Yillardir bizim okulun özelligiymis bu.

Canım düzen olması en iyisi, köklü bir okul.
Bizimki çok dağınık

Nasılsınız?
Cevapveriyorum kız sen nasılsın ya?
Pasarofca'mm hiç yoksun sen de

Ben çok mutluyum sevdiceğimle barıştık kii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…