Evet balım ya gittim doktora..
Malesef bağırsak iltihabım varmış..
Bir kutu ilaç yazdı.
sınıftakilerden nefret ediyorum.:26:
Neden ne oldu kuzum? :26:
ay balım çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Haydi geçtim ben oraya
hepsi özentiler.
birinci dönem sosyoloji dersinde mülakat konusu için 2 hafta uğraştık .orjinal fikirler ürettik . kamerayla bütün ilçeyi dolaşıp ,miletle roportaj yaptık.
bu ödevi verirken hoca 2 gruba verdi. diğer grupta anket yapmayı düşünmüş.biz tamam dedik bizim yaptıklarımızı duymasınlar . bizim ödevi görmesinler diye aynı gün sunalım dedik tamam o gün getirecez dediler . o gün geldiğinde sadece biz sunduk.neyse ki hocamız çok beğendi. onlara sorduğumuz 2 hafta var dediler ödevin bitmesine ama tam 2 ay sonra sundular ! bir de baktık ki bizim ödevin aynısını kopya etmişler montaj daki video geçişleri bile aynıydı...
bu dönemde anket ve sosyometri yapmak istedik 2 arkadaş.okul açıldığından beri hocayla konuşuyoruz . şöyle mi yapalım ? böyle mi yapalım? yok sorular nasıl v.s diye bu sefer bunlar onu da duymuş.tutmuşlar anket yapacağız diye.özentiliğin bu kadarı !!!
hepsi özentiler.
birinci dönem sosyoloji dersinde mülakat konusu için 2 hafta uğraştık .orjinal fikirler ürettik . kamerayla bütün ilçeyi dolaşıp ,miletle roportaj yaptık.
bu ödevi verirken hoca 2 gruba verdi. diğer grupta anket yapmayı düşünmüş.biz tamam dedik bizim yaptıklarımızı duymasınlar . bizim ödevi görmesinler diye aynı gün sunalım dedik tamam o gün getirecez dediler . o gün geldiğinde sadece biz sunduk.neyse ki hocamız çok beğendi. onlara sorduğumuz 2 hafta var dediler ödevin bitmesine ama tam 2 ay sonra sundular ! bir de baktık ki bizim ödevin aynısını kopya etmişler montaj daki video geçişleri bile aynıydı...
bu dönemde anket ve sosyometri yapmak istedik 2 arkadaş.okul açıldığından beri hocayla konuşuyoruz . şöyle mi yapalım ? böyle mi yapalım? yok sorular nasıl v.s diye bu sefer bunlar onu da duymuş.tutmuşlar anket yapacağız diye.özentiliğin bu kadarı !!!
Günaydın ciğerim nasılsın?
Gece 3'te yattim o yüzden uykusuz hissediyorum biraz balim sen nasilsin
Aynı sorun bende de var.
Bugün dershaneye gitmedim çalışmak için.
Ama başlayamadım ya.:26:
Baslayinca devami gelir kuzum. Benim de halamlar burada o yüzden ders calisamadim iki gündür hic.
Balım bir an önce çalışıp rahatlamak istiyorum.
İçimde huzursuzluk oluyor böyle ya.
Sana da kolay gelsin.:26:
Senin çocuk nasıl kız?
sagol canim.
Ne yapsin bana umut verip ayni zamanda gözümün önünde diger kizla oynasmaya devam ediyor.
Allah'ın pisi bee...i
Amacı ne acaba?
Valla çok kızıyorum böylelerine ya.
Hele söz konusu olan benim balımsa!
Asalııııım.