Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

bayramdan dolayı misafirlerimz geldi pek giremiyorum kızlar. nasılsınz buarada sze iyi bayramlar benmki iyi geçmeyek bi vejeteryan olarak :)

Needen et yemiyorsun, et yemeden yaşanır mıı? :18: Ee yarın okul başlıyor düşüncelerinizi alalıımm

Needen et yemiyorsun, et yemeden yaşanır mıı? :18: Ee yarın okul başlıyor düşüncelerinizi alalıımm

gayette güzel yaşıyorum walla çok stresliym hiç sorma yazılılar balşıyo heryermde sivilceler çıktı stersten evde dört dönüyorum çalışamıyorum offf

çokta güzel yaşıyorum cnm ama çok unutkanım. okulu hiç sorma çok stresliyim yazılılar başlıyor heryermde sivilce çıktı evde yermde duramıyorum o odadan o odaya giriyorum

çokta güzel yaşıyorum cnm ama çok unutkanım. okulu hiç sorma çok stresliyim yazılılar başlıyor heryermde sivilce çıktı evde yermde duramıyorum o odadan o odaya giriyorum

Aa, sakin ol canım benim Bu neyin stresi Ben bu tatili hep kendime ayırdım streslenmemek için çalışmadıım Şimdi de koşuya çıkıyorum canımbenm

Beni sıkmaz kk Ee günün nasıldıı

Güzeldi :) Ya ben sana bir şey sorucam. Bu daisypath yapmak için daisypath.com a giriyorum. seçiyorum her şeyi ayarlıyorum ama giriş yapamıyorum. Üye olmaya çalıştım e-mailimi girdim şifremi yazdım ama üye olamadım. Sen nasıl yaptın ya bilgi verir misin? :18:

Üye olmana gerek yokkii :26: sen bekle ben okula gidiyorum ilişkinin tarihini yaz hallederim gelincee bb

Üye olmana gerek yokkii :26: sen bekle ben okula gidiyorum ilişkinin tarihini yaz hallederim gelincee bb

İlişkim yok ki Doğum günüm için yapıcaktım kaç gün kaldığını göstersin diye. Ah ahh sevgilimiz yok biz de doğum günlerine kalıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…