bayramdan dolayı misafirlerimz geldi pek giremiyorum kızlar. nasılsınz buarada sze iyi bayramlar benmki iyi geçmeyek bi vejeteryan olarak :)
Haklısın canım benimm bu arada iyi bayramlaar
Senin de bayramın kutlu olsun canıım
Sana da iyi bayramlar canıımVejeteryan mısın?
Needen et yemiyorsun, et yemeden yaşanır mıı? :18: Ee yarın okul başlıyor düşüncelerinizi alalıımm
Needen et yemiyorsun, et yemeden yaşanır mıı? :18: Ee yarın okul başlıyor düşüncelerinizi alalıımm
çokta güzel yaşıyorum cnm ama çok unutkanım. okulu hiç sorma çok stresliyim yazılılar başlıyor heryermde sivilce çıktı evde yermde duramıyorum o odadan o odaya giriyorum
Aa, sakin ol canım benimBu neyin stresi Ben bu tatili hep kendime ayırdım streslenmemek için çalışmadıım Şimdi de koşuya çıkıyorum canımbenm
Ben gayet mutluyum valla okuldan uzun süre ayrı kalınca sıkılıyorum
Sıkılıyo musuun? Valla ben tüm gün kkdaydımmHiiç sıkılmaam
Sürekli kk da sıkar amaöyle arada ders çalışıyorum arada bir şeyler atıştırıyorum sonra biraz kk ya giriyorum
Beni sıkmaz kkEe günün nasıldıı
Üye olmana gerek yokkii :26: sen bekle ben okula gidiyorum ilişkinin tarihini yaz hallederim gelincee bb
İlişkim yok kiDoğum günüm için yapıcaktım kaç gün kaldığını göstersin diye. Ah ahh sevgilimiz yok biz de doğum günlerine kalıyoruz işte