Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

lovefairy

The Legend Of The Blue Sea
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
4.838
962
Merhaba kızlaar :) Okullar açılalı yaklaşık 3,5 hafta oldu. Derslere yeni yeni ısınıyoruz. Benim size sormak istediğim sorular var.
Benim okuduğum okul normalde yatılı, gündüzlü olarak eve gidip gelen bir tek ben varım. Yatılı kalan arkadaşlarım için 7den 10.30'a kadar zorunlu etüt koymuşlar. Ben o kadar disiplinli ve yoğun çalışamıyorum evde, dolayısıyla aklım onlarda oluyo. Ben biraz da hırslı birisiyimm ve okula da yedeklerden girdim. Okula birinci girenle aramda 11 puan var sadece, lütfen bana çalışma önerileri verin

Nasıl çalışayım hangi yayınla çalışayım hangi saatlerde çalışayım? Mümkünse program hazırlayabilecek olan arkadaşlarıma, şimdiden teşekkür ediyorumm :)

cnm öncelikle okuldaki etütlere katılsan senn içn daha iyi olur yurtta kalırsan arkadaşlarınla daha sık çalışırsnz anlamadgnzı birbirnze sorarsnz. ekol hoca diye bi site war bende ordan çalışıyrm yararı oluyor gerçekten birebir ders gibi. ders çalışma programını rehberlk servisnden alıp kendine göre ayarlayablrsn cnm umarm yardmı olur başarılar..

cnm öncelikle okuldaki etütlere katılsan senn içn daha iyi olur yurtta kalırsan arkadaşlarınla daha sık çalışırsnz anlamadgnzı birbirnze sorarsnz. ekol hoca diye bi site war bende ordan çalışıyrm yararı oluyor gerçekten birebir ders gibi. ders çalışma programını rehberlk servisnden alıp kendine göre ayarlayablrsn cnm umarm yardmı olur başarılar..

okuldaki etütler akşam7den 10a kadar ne servis olur ne otobüs dağın başındayız resmen :/ ekol hocaya bakarımm bir de önerdiğin bi yayın var mıdır?

okuldaki etütler akşam7den 10a kadar ne servis olur ne otobüs dağın başındayız resmen :/ ekol hocaya bakarımm bir de önerdiğin bi yayın var mıdır?

ben bugn fem yayınları konu anlatımlı kitap aldm birz baktm hoşuma gitti güvender yayınıda iyi cnm ndn yurtta kalmıyorsun?

ben bugn fem yayınları konu anlatımlı kitap aldm birz baktm hoşuma gitti güvender yayınıda iyi cnm ndn yurtta kalmıyorsun?

Ailemle olmak istiyorum bi de kendi evim gibisi yokk diyorum tabiikii :KK1: bende coşku ve zambak var palme nasıl ya da esen?

Ailemle olmak istiyorum bi de kendi evim gibisi yokk diyorum tabiikii :KK1: bende coşku ve zambak var palme nasıl ya da esen?

ahh ahh o sendeki şans bende olsaydı hemen giderdim valla. canım ben dediğin yayınları hiç almadım sadece güvender ve fem yayınları alıyorum çokta güzel bence sana onları tavsiye edeblrm

ahh ahh o sendeki şans bende olsaydı hemen giderdim valla. canım ben dediğin yayınları hiç almadım sadece güvender ve fem yayınları alıyorum çokta güzel bence sana onları tavsiye edeblrm

ne varmış benim yerimde olmakta canımm :21: güvender hangi dersleri meselaa

Son düzenleme:
ne varmış benim yerimde olmakta canımm :21: güvender hangi dersleri meselaa

hemen hiç düşünmeden yurda gidip yazılırdım. bnm aldgm da türkçe matematik coğrafya tarih geometri var cnm bn çocuk gelişimi olduğum içn başka derslerin gerekli olduğunu düşünmüyorum bunları alıyorum 10.sınıf kitabım duruyor cnm pek çözmedm birz temiz :)

hemen hiç düşünmeden yurda gidip yazılırdım. bnm aldgm da türkçe matematik coğrafya tarih geometri var cnm bn çocuk gelişimi olduğum içn başka derslerin gerekli olduğunu düşünmüyorum bunları alıyorum 10.sınıf kitabım duruyor cnm pek çözmedm birz temiz :)

Pek çözmedin demekk :KK1: Eee benden çok konuştuk sen anlat okul dersler hayat nasııll :13:

Son düzenleme:
ygs 3000.si abla tavsiyesi, en kolay yayın ve en sevdiğin dersten başla:KK52:

Son düzenleme:
:KK1: :KK1: okul şimdilik iyi cnm cuma gnü yazılılarmda başlıyo yoğunlukta başlıyo :KK5: hayatta da sürünüyorum cnm ah ahhh hayat beni çok yoruyo bu yaştaa

Aynen yaa bu yaştan çok yoruyoo :KK5: bizimde bayramdan sonra :KK5: hemde hepsi ard arda puff :KK5: sabrımı deniyolarr :KK33:

X