- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 26
-
- Konu Sahibi 123yamsn45
İnsallah guzel haberlerinizi bekliyoruzHala sonuçları bekliyorum
Çıkınca mutlaka yazicam
İnşallah canımİnsallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Üzülme canım kaç çıktı sonucunKizlar malesef gebelik yokmuş
Resmen vücudum benimle oynadı
Testler felan hep yalan
Çok üzgünüm,
Ümidim kalmadiİki testtemi yanlış yani biraz daha bekle canım adet olmaman bir ümittir inşallah vardır
Adet olmayı bekliycem ama kuzum sonuçta 10gun oldu çıksa çıkardı bnceKuzum benim adet gecikmemden 7 gün sonra kanda 0.29 cıktı 1 hafta sonrada 93 çıktı hayırlısı canım üzülme rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sen yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap bakalım
Hayırlısı canım Allah gönlüne göre versinAdet olmayı bekliycem ama kuzum sonuçta 10gun oldu çıksa çıkardı bnce
Ben sabah verdim 1 saat önce sonucu aldim cnm internetten baktım bana birsey verdiler ona baktım.netten cikti sonuç aynı gün öğrenebilirsin saat 4 5 e kadar çıkar sonuçSağlık ocağına verdim kanı canim sordum ne zaman çıkar diye yarın öğleden sonra çıkar dedilersilik çizgiyi sizinde görmenize sevindim inşallah vardır kuzum
Canim sonuç negatif çıktı malesefBen sabah verdim 1 saat önce sonucu aldim cnm internetten baktım bana birsey verdiler ona baktım.netten cikti sonuç aynı gün öğrenebilirsin saat 4 5 e kadar çıkar sonuç
Hayir canim hala gelen giden yokRegal oldun mu peki hala gecikmen varmı yarın bir test yap canım
Hayirlisinolsun bnm çok düşük 21.5 cikti ve geceden biride kanamam var adet oldum sankiCanim sonuç negatif çıktı malesef
Canim hastaneye git mutlaka aksatmaHayirlisinolsun bnm çok düşük 21.5 cikti ve geceden biride kanamam var adet oldum sanki
Azmonce doktoruma gorustum bana kimyasal gebelik olduğunu bunu attığımı söyledi test yaptırdım bugünde 26.1 cikti hala kanamam varCanim hastaneye git mutlaka aksatma
Hayırlısını Allahtan dileAzmonce doktoruma gorustum bana kimyasal gebelik olduğunu bunu attığımı söyledi test yaptırdım bugünde 26.1 cikti hala kanamam var
canım gecmıs olsun deger 21 ıken nasıl kanama oluyor benım de 9 cıktı bugun kasıgım agrıyor korkuyorum kanama gelıcek mı dıye ıkıde bır wc gıdıyorum regl olcak gıbı kasıgım agrıyo21 dusukse dokuz daha da dusuk ama bata bir gun vardı yaptırdıgımda. dun battı . bugun bat bır gun gecıktıAzmonce doktoruma gorustum bana kimyasal gebelik olduğunu bunu attığımı söyledi test yaptırdım bugünde 26.1 cikti hala kanamam var
Kanama başladıktan sonraki gün test yaptım 26.1 olmuştu ve hala.kanamam vardı doktorla gorustum düşer pazartesiye kadar değer dedi kimyasal gebelikmjscanım gecmıs olsun deger 21 ıken nasıl kanama oluyor benım de 9 cıktı bugun kasıgım agrıyor korkuyorum kanama gelıcek mı dıye ıkıde bır wc gıdıyorum regl olcak gıbı kasıgım agrıyo21 dusukse dokuz daha da dusuk ama bata bir gun vardı yaptırdıgımda. dun battı . bugun bat bır gun gecıktı