- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 25
-
- Konu Sahibi 123yamsn45
Bendede bu belirtilerde var canim yarın yine tst yapıcam dua edin banaKasık ağrısı sol bacağımda kramp girer gibi ağrı göğüs hassasiyeti her gün test yapıyodm negatif çıkıyodu ama adet olmayınca bıraktım artık test yapmayıda 4 gün sabır ettim 11 gün gecikmemde çıktı
Canim dayanadim yaptım ve 10dk içinde böyle cikti siz goruyomusunz bişiTekrar kaset testi yapın
Canım çok belli olmuyor bide efek ekleyip atâr misin bazen fotoğraf da belli olmuyorCanim dayanadim yaptım ve 10dk içinde böyle cikti siz goruyomusunz bişi
Canim dikkatli bakildigi zaman gorunuyor aslında bide şu an kararnlik olduğu için tam çıkmıyorCanım çok belli olmuyor bide efek ekleyip atâr misin bazen fotoğraf da belli olmuyor
Evet canım dikkatli bakınca belli oluyor istersen yarin kan tahlili verCanim dikkatli bakildigi zaman gorunuyor aslında bide şu an kararnlik olduğu için tam çıkmıyorinşallah vardır ya
Yarın sağlık ocağına gidicem sanırım bu belirsizlik çok zorEvet canım dikkatli bakınca belli oluyor istersen yarin kan tahlili ver
En iyisi canımYarın sağlık ocağına gidicem sanırım bu belirsizlik çok zor
Evet canım var gördüm çok yeni gebeliğin kan ver yarın inşallah vardır bizede haber verCanim dikkatli bakildigi zaman gorunuyor aslında bide şu an kararnlik olduğu için tam çıkmıyorinşallah vardır ya
Gerçekten mi kuzumEvet canım var gördüm çok yeni gebeliğin kan ver yarın inşallah vardır bizede haber ver
Gittin mi canım hastaneyeGerçekten mi kuzumbugün sağlık ocağına gitmeye calisicsm
Sağlık ocağına gittim kuzum yarın sonuçlar cikicak bakalım çok umutluyumGittin mi canım hastaneye
Kuzum midem felaket yanıyor bide göğüslerim çok ağrıyorGittin mi canım hastaneye
Kuzum midem felaket yanıyor bide göğüslerim çok ağrıyornormalmi
Yok canım bugün kan verdim yarın alicam sonuclariNormal tabi canım belirtilerin işte inşallah hamissindir tekrar evde test yaptın mı
Sağlık ocağına verdim kanı canim sordum ne zaman çıkar diye yarın öğleden sonra çıkar dedilerSilik çizgi dikkatli bakınca gözüküyor gebelik çok yeni olabilir umarım hamilesinizdirgebelik testleri birkaç saate çıkıyor aslında kan örneğinin barkodunu almadınız sistemden kontrol ederdiniz.
Konuyu takip ediyordum. Sonuç çıkmadı mı acaba?Sağlık ocağına verdim kanı canim sordum ne zaman çıkar diye yarın öğleden sonra çıkar dedilersilik çizgiyi sizinde görmenize sevindim inşallah vardır kuzum
Yok canim hala çıkmadıKonuyu takip ediyordum. Sonuç çıkmadı mı acaba?
Hala sonuçları bekliyorumsonucunuz ne oldu? Hamilelik var gorunuyor