- 7 Ocak 2019
- 154
- 66
- 48
- 37
- Konu Sahibi Karatasegemen
Arkadaşlar 8aylık bebeğim desteksiz yada destekli oturamıyor lütfen bebişleriniz ne zaman oturdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittik canım 1ay daha bekleyelim dediArtık oturması gerekiyor bir doktora götürmenizde fayda var 8 aylık çok alışılmış bir oturamama süreci değil
Destekli de oturamadığını belirttiniz mi ? Hadi desteksiz belki bir nebze zorlanır ama destekli oturması gerekir instagramda bir pediyatrik fizyoterapist var takip etmenizi öneririmDoktora gittik canım 1ay daha bekleyelim dedi
Evet canım kilolu bebek ve çoğunluk kuracakta şimdi mama sandalyesine falan otur tuyorum çok endişe leniyorum erken Doğum dan oksijensiz kaldı özellikle o yüzden çok korkuyorumHer bebek bir degil bunu hep diyoruz bu yuzden endişelenme
Eger bebegini sürekli kucaginda taşıdiysan yere birakip kendi haline birakmadiysan bu çok normal bişey
Bide kilolu bir bebekse hareketli degildir belki yada kasları tam gelişmemiş olabilir ( doktor daha iyi bilir tabi ki )
Benim bebegimde sürekli kucakta gezen bi bebekti asla yere 5 dk birakamazdim
8 aylikken destekli tam oturamiyordu
1 yaşıni gecmisti emeklediginde
19 aylik yürüdü
Bana kalsa daha oturamazdi aman düşecek yastık koyalim kenarina yok tutalim derken.bi gün eşim birak cocugu böyle böyle ögrenecek dedi çok sükür ögrendi biraz cesaretle
Adı ne canımDestekli de oturamadığını belirttiniz mi ? Hadi desteksiz belki bir nebze zorlanır ama destekli oturması gerekir instagramda bir pediyatrik fizyoterapist var takip etmenizi öneririm
InsaAllah biseyi yoktur canimEvet canım kilolu bebek ve çoğunluk kuracakta şimdi mama sandalyesine falan otur tuyorum çok endişe leniyorum erken Doğum dan oksijensiz kaldı özellikle o yüzden çok korkuyorum
Aymen balıkçıAdı ne canım
YnıyıxŞu an durumunuz nedir acaba
Mr çekildi miYnıyıx
Bu kadar paracı bir tip görmedim hayatımda. Kkdan buldum ve kaçtım direkt. Para para para başka bişey değil aymen balıkçıAymen balıkçı