• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 8aylık bebeğim oturmuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Her bebek bir degil bunu hep diyoruz bu yuzden endişelenme

Eger bebegini sürekli kucaginda taşıdiysan yere birakip kendi haline birakmadiysan bu çok normal bişey
Bide kilolu bir bebekse hareketli degildir belki yada kasları tam gelişmemiş olabilir ( doktor daha iyi bilir tabi ki )

Benim bebegimde sürekli kucakta gezen bi bebekti asla yere 5 dk birakamazdim
8 aylikken destekli tam oturamiyordu
1 yaşıni gecmisti emeklediginde
19 aylik yürüdü

Bana kalsa daha oturamazdi aman düşecek yastık koyalim kenarina yok tutalim derken.bi gün eşim birak cocugu böyle böyle ögrenecek dedi çok sükür ögrendi biraz cesaretle

Her bebek bir degil bunu hep diyoruz bu yuzden endişelenme

Eger bebegini sürekli kucaginda taşıdiysan yere birakip kendi haline birakmadiysan bu çok normal bişey
Bide kilolu bir bebekse hareketli degildir belki yada kasları tam gelişmemiş olabilir ( doktor daha iyi bilir tabi ki )

Benim bebegimde sürekli kucakta gezen bi bebekti asla yere 5 dk birakamazdim
8 aylikken destekli tam oturamiyordu
1 yaşıni gecmisti emeklediginde
19 aylik yürüdü

Bana kalsa daha oturamazdi aman düşecek yastık koyalim kenarina yok tutalim derken.bi gün eşim birak cocugu böyle böyle ögrenecek dedi çok sükür ögrendi biraz cesaretle
Evet canım kilolu bebek ve çoğunluk kuracakta şimdi mama sandalyesine falan otur tuyorum çok endişe leniyorum erken Doğum dan oksijensiz kaldı özellikle o yüzden çok korkuyorum

Evet canım kilolu bebek ve çoğunluk kuracakta şimdi mama sandalyesine falan otur tuyorum çok endişe leniyorum erken Doğum dan oksijensiz kaldı özellikle o yüzden çok korkuyorum
InsaAllah biseyi yoktur canim

Sen pes etme ve evde yüz üstü yatır gözetiminle oturmasa bile sürekli dene oturtmayi.böyle böyle kasları güclenir

Back