• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8aylık bebeğim dönmüyor yuvarlanmıyor emeklemiyor çok üzülüyorum 😔😔

Girltogirl0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
40
20
88
35
Arklar merhaba 8aylık bebeğim hiç dönmüyor yüz üstü koyuyorum ağlıyor. Sırt üstünden yüzüstüne dönmüyor. Emekleme çabası hiç yok.Doktor bu ayda bunları yapmazsa nörolojiye yönlendiricem demişti. Neden yapmıyor acaba gerçekten gelişimi geri olduğu içinmi 😔😔

Allah Allah.
hemen telaşlanma.
hiç el kol hareketi yapmıyor mu yerde?
dikkatli olun.
yere düşürdünüz mü hiç ?

Arklar merhaba 8aylık bebeğim hiç dönmüyor yüz üstü koyuyorum ağlıyor. Sırt üstünden yüzüstüne dönmüyor. Emekleme çabası hiç yok.Doktor bu ayda bunları yapmazsa nörolojiye yönlendiricem demişti. Neden yapmıyor acaba gerçekten gelişimi geri olduğu içinmi 😔😔
benim kzimda 7-8 aylık döndü ama biraz erken doğmuştu Dr kontrolüne gidin ama hemen de telase kapılmayın inşallah doner artık. Bazı çocuklar biraz ağır olabiliyo ama başka sorun olmadığından emin olmanız lazim

El kol harwketler var bikere düşürdüm ama bişi olmadı. Normal oturuyor dikkati fikan çok iyi ama niye dönmüyor şaşırıyorum çünkü çok dikkatli ve algısı açık bir çocuk

Benimde ikizlerim var canim 7 bucuk ayliklar. oglan yuzustu sirt ustu asamasini gecti emekliyo hatta tutunup kalkiyo bile ama kizim anca sirt ustunden yuzustu donuyo bi emekleme cabasi yok dedigin gibi dikkati algisi cok acik bi bebek ama bi cabasi yok

canı istemiyordur ya hemen öyle kötü düşünme..desteksiz oturabiliyor mu ?

Yine de bir norolojiye gidin . Bız çocuğunuzun sol elini kapalı tutmasindan gittik beyninin hasarlı olduğunu öğrendik . Gidin birnsey yoksa da içiniz rhaatlar dhaa dogrusu doktorunuzun yönlendirmesine uyun

Oğlum 1 yaşına kadar ne döndü ne emekledi koyduğum yerde otururdu algı açıktı gelişim normaldi 1taşına girdi direk yürüdü hala oturmadı 3buçuk yaşında. Tabi öncesinde kontrol ettirdik neden gecikti diye hiç bişey çıkmadı. Sizde önce Bi baktırın içiniz rahat etsin

Durumunuz medir benimde 7 aylık bebeğim yuvarlanmıyor hiç ama desteksiz 6 aydan beri oturuyor

Back