8750 TL Ford Ka bu fiyata alınabilecek en iyi araba ( Ankara)/Satılmıştır.

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
$IMAG0041.jpg

Arabam 1998 modeldir, ihtiyaçtan satıyorum, bayanlar için çok ideal küçücük bir araba her yere park etmesi falan çok kolay :) Araç Ankara Batıkent'te. İstediğiniz zaman gösterebilirim.

Yakıtı benzin, ancak ufak motor olduğundan 30 kuruş civarı yakıyor yani 50 tl benzin aldığınızda mesela 180 km falan gidebiliyorsunuz. Bu araçlara LPG taktırılabiliyor ancak pek önerilmiyor.

Bu arada araba 41 plaka, ben Ka ararken, Ankara'da temiz denk gelmedi, Kocaeli'nden bulmuştum, plakasını değiştirmedim, satın alırken değiştirebiliyorsunuz isterseniz. Bu arada aracın büyük bir kazası yok, ufak ufak olmuştur heralde, bildiğim ya da benim yaptığım yok ama tabi 15 senelik araba kimse bilemez sonuçta yalan söylemenin anlamı yok:) Ama gidişi, çekişi falan gayet memnunum hatta beklemiyordum 60 bg lik arabadan bu kadar, yine fena çıkmadı :)

Son düzenleme:
Bu arada resimde görülen renk farklılıkları toz, acil olduğundan çekip koydum hemen, güzel resimlerini çektikçe eklerim.

$2012-11-22_18-49-04.png

arkadaşlar 8500e bırakacağım, bayanlar için gerçekten ideal bir araç çok şirin.. hala her gün sürüyorum, bi sıkıntısı yok. Ama işten ayrıldığımdan acil ihtiyacım var su anda. 7500 tl borcm var 1000tl de 1 ay falan idare eder beni.

X