Altın cok sert dustu hemde
Uzun vadede saklicaksan yani hemen bozdurmicaksan ata alabilirsin.
Yada 1000tl yap bankaya at
Hem eline gectikcede uzerine atarsin bi sebep olur sana bu mebla.
Sert duştu altın seçim sonrası altın... Ama lu sıralar 101 102 arası oynar gibime geliyor... Altını takip et kendince duşuk bit fiyst ysksladığında alyona çevir.
bence öncelikle eğer yoksa bir banka hesabı açtırabilirsin. bankaların e-vadeli hesapları oluyor. paranı aylık olarak e-vadeliye yatırabilir, az çok paranı değerlendirebilirsin. her ay biriktirdiğin paraları da buna ekleyerek birikimini büyütebilirsin.
mesela ben garanti bankası müşterisiyim ve bu sistemi kullanıyorum. mevcut birikimimi 1 aylık e-vadeli hesap açarak yatırıyorum. ay sonunda faizi ile birlikte geri alıyorum. sonra üzerine o ay biriktirdiğim parayı ekleyip tekrar e-vadeli hesap açıyorum. tabi bu işlemler internet şubesinden oluyor ve 1-2 dakikalık işler o kadar. senin paranla aylık yaklaşık +10 tl faiz alabilirsin sanırım bu yolla. paran arttıkça faizden kazancın da artar tabi.
bir arkadaşım enpara müşterisi. orada faiz oranları daha yüksekmiş aslında. ben mevcutta zaten 3 bankanın müşterisiyken buna bir tane daha eklensin istemediğim için bulaşmadım. ama onu da araştırabilirsin.