Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır gelin benden 7 yaş kucuk erkek kardeşimin eşi yenge demek duşmez banaGelin ne ya yenge demeniz gerekmiyor mu?
3ay misafirlik mi olur canım sendeMisafir olarak gördüğü için annen gelinine iş yaptırmak istemiyor olabilir siz de 3 ay idare etseniz bir şey kaybetmezsiniz.
Tabi ki olmaz canım ama kayınvalide nasıl düşünüyor bilemiyoruz. Yoksa niye ısrarla gelinine iş yaptırmasın.3ay misafirlik mi olur canım sende
O zaman ismiyle hitap edin gelin gelin pek hoş olmuyor. O da size sürekli görümce mi diyor?hayır gelin benden 7 yaş kucuk erkek kardeşimin eşi yenge demek duşmez bana
He benimkide gorumceme bırak yapsın diyor yahu ben duyuyom bırak zaten yapıyorumTabi ki olmaz canım ama kayınvalide nasıl düşünüyor bilemiyoruz. Yoksa niye ısrarla gelinine iş yaptırmasın.
Ben 1 günlüğüne gidiyorum benimki hiç bırak yapma demiyor
Yuzune geliin gelin demiyordur heralde, buraya konu acan herkes gorumcem yengem eltim vs diye hitap eder, o da surekli kardesimin karisi yazmak istemediginden gelin demisO zaman ismiyle hitap edin gelin gelin pek hoş olmuyor. O da size sürekli görümce mi diyor?
Gelinde yanınızdayken sesli sesli "Anne sende haklısın, iş bölümü yapalım" de. Haftanın ilk iki günü ben toplayayım mutfağı, sonra Ayşe (gelin), sonra da sen; kimse kimsenin sırtından geçinmesin artık de.Mehaba arkadaşlar sinirlendim buraya yazıyorum hata bendemi degilmi size sorayım dedim ben çalışıyorum annem ramazan hazırlıklarına yardım etmiyorum bulaşıgı yıkamıyorum diye kızıyor ben aksam 9 da işten geliyorum eve gelin ve kardeşim ve cocuklarda var gelinin elini hiç bir işe surdurmez ama kırılmasın diye annem iş yapmıyosun diye bana yuklenir haftadır ramazada annemin suratı beş karış yardım etmiyorum diye ki yıllardır ramazanlarda mutfaktan çıkmayan bulaşıkları yıkayan bendim gelinin hiç bir işe el surdugu yok işi politikayla yurutuyor çok uyanık yazları 3 ay bizde kalırlar yemeklerini yerler çekilirler odalarına işler hep bize kalıyor burda suçlu annem biliyorum ama sizce ne yapabilirim bana bir fikir verseniz