Mehaba arkadaşlar sinirlendim buraya yazıyorum hata bendemi degilmi size sorayım dedim ben çalışıyorum annem ramazan hazırlıklarına yardım etmiyorum bulaşıgı yıkamıyorum diye kızıyor ben aksam 9 da işten geliyorum eve gelin ve kardeşim ve cocuklarda var gelinin elini hiç bir işe surdurmez ama kırılmasın diye annem iş yapmıyosun diye bana yuklenir haftadır ramazada annemin suratı beş karış yardım etmiyorum diye ki yıllardır ramazanlarda mutfaktan çıkmayan bulaşıkları yıkayan bendim gelinin hiç bir işe el surdugu yok işi politikayla yurutuyor çok uyanık yazları 3 ay bizde kalırlar yemeklerini yerler çekilirler odalarına işler hep bize kalıyor burda suçlu annem biliyorum ama sizce ne yapabilirim bana bir fikir verseniz
Gelin ne ya yenge demeniz gerekmiyor mu?gelini cok kıymetlı asla ona iş yaptırmaz uzerine titrer ki ezilen ben oluyorum haksızlıklara tahammulum olmuyor benim gelin hayatta mutfaga giripte iş yapmaz butun işler bize kalır ve annem ona bişey diyemez hep bana yuklenir eskiden ustt katta yaşıyorlardı mutfakta ben ve annem yemek yaparız bulaşık yıkarız ama hep ben suçluyum ben yardım etmedim oluyo sana hakkımı helal etmem diyo bişey olsa gelini bişey yapmaz hep el ustunde annem hep beni ezer sıkıldım bu durumdan
Misafir olarak gördüğü için annen gelinine iş yaptırmak istemiyor olabilir siz de 3 ay idare etseniz bir şey kaybetmezsiniz.ben kardeşimden 6 yaş buyugum gelin benden 7 yaş kucuk yenge falan diyemem anca gelin derim yani ama ben haksızlık yapmadımki ona hiç gelin gelmiş olabilir ama ortada hak adalet olmalı haksızlıklara tahammulum yok perde arka yuzu ne olabilirki olsa hatam olsa keşke annem butun herşeyi ustleniyor ona iş buyuramaz banada ses edersen birdaha gelmezler yegenlerini sana göstermez diyo ve annemle gelin iyi konuşur anlaşırlar gelin politikayla herşeyi hallediyor annem gibi herşeyini karşılayanı bulmuş uyanık işte busefer annem butun işleri yapamıyor bana yukleniyor suçlu ben oluyorum
3 aylık misafirlik mi olur yaMisafir olarak gördüğü için annen gelinine iş yaptırmak istemiyor olabilir siz de 3 ay idare etseniz bir şey kaybetmezsiniz.
Olmaz ama konu sahibinin anlattığı kadarıyla annesi geline iş yaptırmıyor aklıma bu ihtimal geldi.3 aylık misafirlik mi olur ya
o kiymetli gelin ben oldum sukurler olsun canim sizin yerinize de keyfini cikaririmŞu kıymetli gelin bir biz olamadık zaten arkadaş