81 yaşındaki kadına tecavüz etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

81 yaşındaki kadına tecavüz iddiasıyla gözaltı

DÜZCE, (DHA) -

DÜZCE’de, evine zorla girdiği 81 yaşındaki kadına tecavüz ettiği iddia edilen 25 yaşındaki S.Y. gözaltına alındı.

Olay dün Sallar Mahallesi’nde meydana geldi. Yalnız yaşayan 81 yaşındaki S.Y.’nin evine zorla giren S.Y., iddiaya göre, önce dövdüğü yaşlı kadına ardından tecavüz etti. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı kadın tedavi altına alındı. Düzce Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü soruşturma kapsamında deliller de değerlendirerek kadına tecavüz ettiği iddia edilen S.Y., evinde gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen S.Y., bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Polis, delil torbalarının içerisindeki yorgan, yastık ve diğer delilleri de adliyeye götürdü.

Son düzenleme:

Rabbim herkesi korusun kötünün şerrinden.

Allah senin belanı versin hayvan herif ,pis sapık çok üzülüyorum özellik de kendini savunamayan çocuklara yaşlılara böyle yapılmasına en ağır cezayı almalılar bunlar.

Allah cezasını versin pislik

idam şart oldu artık..

Allah im neler okuyorum artik yaa nerden nereye eli opulesi teyzelere bile goz koyuyolar kopekler yetmedi bwbekler yetmedi erkek erkege tecavuz yetmedi bayanlara tecavuz yetmesi simdi anasi yasindaki bayanlara geldi azginlasmanin otesidir bu Allah im sen islah et bizi

Son düzenleme:
100 yaşınada gelsen sapıklardan kurtuluş yok anlaşılan

anası değil ninesi olcak yaşta, dövmüş bir de kadını manyak

Allah ıslah etsin böylelerini. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok artık yaa gerçekten artık ölmek istiyorum ben bu iğrençlikleri görmek, duymak bilmek istemiyorum.

onun cezasını adalet sistemi vermeyecek. cezaevinde ki diğer mahkumlar verecek inş.

''Aaa ama kadınlar da açık giyinerek tahrik ediyorlar şekerim'', ''Ama şimdi tamam tecavüz iyi bir şey değil ama o kadının gecenin o saatinde dışarıda ne işi vardı di mi ama ya akşam ezanıyla eve giderim mesela ben'', ''Koçcişim beni asla evden böyle mini etekle yollamaz,etek giyen kadınlar zaten dikkat çekmek için öyle yapıyorlar,sonra vay efendim neden laf atıyor erkekler bana'' diyen kadınlarımıza(Kadınlar Kulübü'nde de azımsanamayacak sayıda var kendilerinden) bu haberi okutmak lazım.Yani bu tamamen tecavüzü eden erkekle ilgili bir durum,kapalı kadınlar da,çocuklar da,yaşlı teyzeler de tecavüze uğruyorlar.

abicim bunlarada ayni muameleyi yapacan aslinda,
neyse iceride yapacak kisiler cikar illaki, tabi koruma altinda tek kisilik hucreye atmazlarsa ortalik cocugunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…