• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

81. Oscar Ödül Töreni Tahminleri

buzdevri

Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.629
19
158
Diğer
Ödül töreni öncesi, Türkiye'nin önde gelen sinema yazarlarının kazanlar tahminleri....
oscar04.jpg

Son düzenleme:
46474761.jpg

Nefesler tutuldu ve sinema dünyasının en görkemli gecesi için geri sayım başladı. Bu gece 'kırmızı halı' seremonisiyle saat 01.00'de başlayacak olan 81. Oscar Ödül Töreni'nde ödüller 03.30'da açıklanacak.

Çaylak milyoner ve benjamin button diyorumm

ama çaylak milyoner ağırlıkta benceeee

ne güzel bir gecedir yahu. sabahtan beri elim ayağım kesildi küçük miki rukumla bile ilgilenemedim. her sene seyrederim ama bu sene hepsinden özel çünküüü en sevdiğim tek idolüm deli saplantım Mickey Rourke oscara aday.Çok heyecanlıyım. sabaha karşı tekrar görüşmek üzere.
bol şans miki ruk.dularım seninle.

ben gündüz biraz şekerleme yaptımm :) tedbir amaçlı...umarım güzel bir gece olur....

ben de tersine sabah 8'de uyandım ve hiç uyuyamadım ama direnmeliyim, çünkü çok merak ediyorum. o saate kadar da wrestler'ı izleyeceğim, mickey rourke'yi de merak ettim.gamyoncuiremsu

ÖDÜLLER

Gecede, 25 kategorinin en iyileri belirlendi. Ödül listesi şöyle:

En iyi yardımcı kadın oyuncu: Penelope Cruz (Vicky Cristina Barcelona)

En iyi özgün senaryo: Dustin Lance Black (Milk)

En iyi uyarlama senaryo: Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire)

En iyi animasyon: WALL-E

En iyi kısa animasyon: La Maison en Petits Cubes

En iyi sanat yönetmenliği: The Curious Case Of Benjamin Button

En iyi kostüm tasarımı: The Duchess

En iyi makyaj: Greg Cannom (The Curious Case Of Benjamin Button)

En iyi görüntü yönetmenliği: Slumdog Millionaire

En iyi kısa metrajlı film: Spielzeugland (Toyland)

En iyi yardımcı erkek oyuncu: Heath Ledger (The Dark Knight)

En iyi belgesel: Man On Wire

En iyi kısa metrajlı belgesel: Smile Pinky

En iyi görsel efekt: The Curious Case Of Benjamin Button

En iyi ses kurgusu: The Dark Knight

En iyi ses miksajı: Slumdog Millionaire

En iyi kurgu: Slumdog Millionaire

Onur ödülü: Jerry Lewis

En iyi film müziği: Slumdog Millionaire

En iyi orijinal şarkı: Jai Ho (Slumdog Millionaire)

En iyi yabancı film: Departures (Japonya)

En iyi yönetmen: Danny Boyle (Slumdog Millionaire)

En iyi kadın oyuncu: Kate Winslet (The Reader)

En iyi erkek oyuncu: Sean Penn (Milk)

En iyi film: Slumdog Millionaire

bende töreni keyifle izledim.....şimdi sıra geldi kazananların arasından izleyemediğim filmleri izlemeye....

Sadece sean penn'in alması sürpriz oldu benim için, ki o da ben çok beğendiğim halde herkes mickey rourke diyordu.

seyrettiğim en güzel törenlerdendi. şimdi hala seyre devam ediyorum.hızlıydı sıkıcı değildi en önemliside elbet Mickey Rourke vardı.Sean Penn alsada üzülmem diyordum malesef çok fena yıkıldım. Sean 90 yaşındada olsa,bir kadını canlandırsa bile o ödülü her zaman hak eder. ama bu sefer keşke ona vermeselerdi.En iyi ödül konuşmasını da o yaptı miki ruka aramıza hoşgeldin demeside ayrıca mutlu etti.Gerçi içime doğmuş eşimle girdiğim iddiada J.D. kazandım.:(
Ah Miki karizmanla sen salonun en iyisiydinnnn.
hala ödül alan filmi seyredebilmiş değilim malum imkanlar yok.o yüzden yorumum da yok.umarım verdiklerine değmiştir.

Sanırım filmi izlemediğin için sürpriz olmuş, filmi izleseydin hiç de sürpriz bi sonuç değildi. Filmi çok önceden izledim ve o günden beri oscarı Sean Pean almazsa ben de sinemadan ve oyunculuktan anlamıyorum diye iddia ediyordum. Üstün bir performans, süper ötesi bir oyunculuk çıkarmış. Yanılmadım, tebrikler Sean Pean...

ben filmini izlemediğim halde , iyi ki kazanmalı dedim....çok başarılı..

Sanırım filmi izlemediğin için sürpriz olmuş, filmi izleseydin hiç de sürpriz bi sonuç değildi. Filmi çok önceden izledim ve o günden beri oscarı Sean Pean almazsa ben de sinemadan ve oyunculuktan anlamıyorum diye iddia ediyordum. Üstün bir performans, süper ötesi bir oyunculuk çıkarmış. Yanılmadım, tebrikler Sean Pean...

yok sen beni anlamadın, sean penn'i izledim ve almasını istiyordum ama herkes mickey alır diyordu. sürpriz olan o.

Back