80'lerin müzik fanatikleri

gençlime götürdünüz beni:asigim:
hepinizin yüreğine, eline, emeğine sağlıka.s.

selvi boylu al yazmalım anılarımızı bir daha canlandırdınız çok teşekkürler

evet kızlar sizinle gurur duyuyorum.bende 80'ler kuşağı olduğum için çooook mutluyum.bir MADONNA fanatiyiyim...tanrı kraliçeyi korusun

..Yanlış yazmıyosam eğer Ki ingilizcem fos...Blake den Wanderful Live.......
Lionel Richie den deeee Hello..... ölürüüümmmm......

careless whisper,wonderful life, take me back to my boat on the river,take my breath away,hello is it me you're looking for?...........o günler çok güzeldi

Slm.kızlar kulübünüzü yeni gördüm bende 80li yılların hastasıyım ama giyim tarzına değil gerçekten harika müziğine,modern talking,madonna,jason donovan,black,laura branigan....vb.eskiden hep ablam dinlerdi bendede kulak aşinalığı olmuş ama iyikide olmuş çünkü çok güzel şarkılar şimdi öyle şarkılar yapılmıyo malesef...

Spandue Ballet,paul young, duran duran,wham,sade,tanita tikaram,laura branigan,kim wilde,blonde,bonnie tyler,cindy lauper,madonna,alphaville,nina,boy george.o zamanların gerçekten şarkıları müthişti..tabii şarkıcıları da..

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bende 80 lerin yabancı pop şarkılarına bayılıyorum:
take my beart away,self kontrol,big a japan,madonnanın ve(nası yazılıyodu unuttum) maykıl jakson şarkıları en çok beyendiklerim bunlar, bu şarkıları dinlemek ve kliplerini izlemek bana büyük keyif veriyor

alphabin....den big in japan / laura brinigen....den self kontrol /modern talking....den you my heart you my soul /george michael....dan kerılıs vispırs(yazılışını hatırlayamadım da pardon) haaaalaaaa hepsi çok güzeller

slm kızlar. yeni gördüm kulübü. benim gibi gençkızlığı seksenlere denk gelenler bana katılırlar mı bilmem ama şanslıymışız yaa. ikon oldu resmen seksenler.
ben tam bir duran duran fanatiğiydim. john taylor ise aşkımdı. he he he.
ayy içim ısındı birden. hakikaten çok güzeldi müzikler. o zamanlar şimdiki gibi müzik kanalları neyim de yoktu. yıl sonunu beklerdim hevesle. trt'de yılın şarkılarını topluca gösterirlerdi. radyoda yılın en iyilerini çalarlardı. elimde kaset beklerdim. sevdiğim şarkılar çıksın da kayıt yapayım diye.
yine de şanslıydım. sitede çanak anten vardı da klipleri alman kanallarında seyrediyordum. tabii bir de videoya kayıt yapardım.

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

80'Li yıllardaki müzikleri asla unutamam.
MADONNA - La is la boniiitaaaaa
SEZEN AKSU - tüm parçaları
MICHAEL JACKSON parçaları
DURAN DURAN

Aaaa bide yeke yeke diye bi parça vardı ya onu kim söylüyodu hala kulağımda hihoyyyt

Heh buldumm işteee:jeyyar:

MORY KANTE 7 yeke yeke

bi sounkouroun lou la donkegna ah ah hihoyyyt
bi kamberen lou la donkegna ah ah
i madji i ma yele
i kanan n´bila nara ro
n´bo n´bolo bila
kanfalani yana sara le ila
gnin kisse gbela serra le ils

yekeke nimo ye ke ye ke
yekeke nimo ye ke ye ke hihoyyyt

ke woye boli lale
n´na doni kassi kan
woye boli lale
eh eh
nye n´ta sorona kono mi ma ta i yonfe
wo den te soron lonkelena
sini mory la diyande
timba bara wouloukounta
souba ma kata i yala
ah sara lila

yekeke nimo ye ke ye ke

djely mousso ni kedjou to wara bo
m´ba mofila tema yan feou

yekeke nimo ye ke ye ke
yekeke nimo ye ke ye ke... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

modern talking 'i hatırlayanınız varmı??
cherry cherry lady, you are my hearth,you are my soul...ilk aklıma gelenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…