bu güzel paylaşım için çok teşekkür ediyorum:teytey:.geçmişe kısa bir yolculuk yaptık sanki..83'lüyüm bende yaş ilerliyor yavaş yavaş keşke hiç büyümeseydik..insana çoğu zaman elinde olmayan daha değerli gelirmiş..şimdi anlıyorum o günlerin ne kadar önemli olduğunu...:1no2:
Ne kadar güzeldi o yıllar. Sayende kısa bir sürede olsa anılarıma dönüş yaptım. Hava kararıncaya kadar oyunlar oynardık. Annemiz çağırırdı bir türlü eve gitmek istemezdik. :icecream:
çok güzel olmuş canım emeğine sağlık.ne güzel anlatmışsın öyle bakarken hey gidi günler hey demeden yapamıyo insan bunlara baktıkça daha neler var neler bunlar tekmi dedirtiyo.hepsi teker teker gözümün önüne sıralandı .bazen özlemiyor değilim eskileri çocukluğumu .
yaşlanıyoruz ya
paylaşım için tşkler a.s.
ne guzeldi ogunler yaa... özledim birden ,eskıye donmek istedım :)
amcamın arabasının arkadasında george yazardı, bize derdi bakın ufaklıklar bu corc demek :roflol: bizde hayranlıkla waybee corc ne kadarda uzun yazılıyomus derdık :roflol:
çok güzel bi paylaşım canım ya
yaşlandık yaw
o yıllarda hep 60-70 lerden bahsederlerdi şimdi gençlik bozuldu bilmem ne diye yaşlı gözüyle bakardım onlara
şimdi aynı şeyi biz mi yapıyoz yani
vay anasını hakkat yaşlanmışız he:1no2:
o günler çok güzeldi şekerkız candy, uzay 1999, dallas, küçük ev, arı maya ve daha neler neler...video bantlarına tv den yabancı müzik kayıt etmek klip tarzı çok sonraları yapıldı daha önce sanatçılar dans ekipleri ile çıkar şarkılarını söylerleri...