80'lerde çocuk olmak demek.... ;)

gerçektende güzel bi çocukluk dönemimizvardı..
dışardan girmezdik eve..
taki gece yarılarına kadar
parlament müziği hala gitmez kulaklarımdan
pazar geceleri strada vazgeçilmez eğlencemizdi..
maske vardı film çok güzeldi
hey gidi günler heyyy...
yaşlandıkmı ne

Yaşlanmadık arkadaşlar, bunlar çocukluğumuzun anılarıydı. İlerde de gençliğimizin yani bu dönemlerimizin anıları olacak. Umaım hepsi çocukluk anılarımız gibi güzel ve huzur veren anılar olur. 80'lerin çocuklarına sevgiler a.s.

şimdiki çocuklar John Travolta'yı şişman,göbekli bi adam olarak bilirken,bizler Grace deki dansçı hallerini biliriz..

neden gözlerim doldu benim? özlemişim gerçekten hepsini yaşadım ben bu saydıklarının çoooook güzeldi sokakta lastik (üçgeni de vardı bir de bunun) yakar top oynardık, mermerlerle kiremit kırar şekiller çıkartırdık Adile teyzenin uykudan öncesine bayılırdım en çok kuzucuklarım derdi ne güzel oldu hatırlattığın çok teşekkürler hey gidi gençlik heyyyyy

sokakta oynarken karnımız gurul gurul yaptığında yağlı ekmek üstüne tuz yada salça sürüp yemek de ne çok güzeldi

80in ortalarında olmuşum ama çoğunu hatırlıyorum bi kısmı 90larda da devam etti çünkü çok sağol duygulandım canım benim

Alın bakalım:))) devamı........80'lerde çocuk olmak

"Herıld yani..." demek...

Şehirdışı yolculuklarda otobüsün 302s olması için dua etmek demek...

Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldu mu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek...

Akşam ebesi, yakan top ya da ortada sıçan oyunlarını bilmek demek...

Oyunun en güzel yerinde annenizin sizi bağırarak eve çağırması demek...

Kaseti başa ya da ileri almak için kasetin deliğine kalem sokup havada çevirmek demek...

İstop oyunun adının nerden geldiğini bilmeden oynamak demek...

Bilye oynarken "dağ mı? deniz mi?" deyip baştakini vurmaya çalışıp bütün gülleleri almaya çalışmak demek...

Cherry Cherry Lady, Modern Talking demek...

sinek ilacı arabasının arkasından koşmak ne kadar da eglenceliydi yaa sırnaşık şey
şimdiki çocuklar bunlardan mahrum yazık ya

hey gidi günler heyy çok sanşlıyım iyiki o kuşakta doğmuşum hihoyyyt emeğine sağlık arkadaşım hepsini tekrar bize hatırlattığın anılarımızı tazelediğin için...

Yüzüme tatlı bir gülümseme yayıldı.....Ne günlermiş o günler,vay be gidip geldim,kısacıkta olsa çocukluğuma...Sinek ilacının arkasından koşup içinde kaybolmak,Alf ,edi büdü,çokomel kağıdını düzleştirip saklamak,peçete koleksiyonu,trt nin kapanışındaki biiiip sesi bile kulağımda çınladı:))))).Çok saol arkadaşım,emeğine sağlık.....

Son düzenleyen: Moderatör:
benim için solucan gibi sündürülen şekerler,gazoz kapağının düzleştirilip oyun aleti yapılması demek.bisiklet sürürmekten ağrıyan popoma aldırmamak demek.çamur,taş,ot,yaprak herşeyin oyuncak olması demek.
neden şimdi ekmek arasına koyduğum zeytin ,peynir o kadar lezzetli değil anlamıyorum.

Geri dönmeyi ve aynı zamanları tekrar yaşamayı o kadar çok isterdim ki.keşke zamanı geri alabilseydik.Gerçekten çok şanslıymışız bizler.Hiç bir şeyin yozlaşmadığı,bilgisayar yerine sokak oyunlarının olduğu,sayıları bir elin beş parmagını gecmeyen dizilerin merakla beklendıgı dönemlerdi.Benim bir yarım hala oralarda kızlar; inanırmısınız 80 lerin şarkılarını dinliyorum hala.garip bir özlem bu.

arkadaşım emegine saglık sayende cocukluk günlerime gittim ne kadar güzel günlermiş o zamanlar ne zaman büyücez diye düşünürken şimdi keşke o günlere dönebilsem diyorum ezan okunana kadar sokakta oynamayı bisikletten düşüp dizlerimin yara olmasını hırsız polis oynamayı akşam yorgunluktan sabaha kadar deliksiz uyumayı okadar özledim ki bu akşam cok eskilere gittim sayende

ne guzel yıllardı onlar duygulandım walla ne saf temız arkadaslıklar vardı.aksam gec saatlere kadar dısarda oynardık annemız eve gel dıye bagırsaydı...ama anne daha erken derdık....

Gerçekten çok duygulandım.......bütün anılarım, heyecanla dinlediğim-izlediğim , iştahla yediğim, göz dönmüş halde oynadığım oyunlar.....hepsi çok kıymetli hatıralar...hayırladım mutlu oldum sanırım bu konu böylece amacına ulaştı :)) sevgiler.

gerçektende güzel bi çocukluk dönemimizvardı..
dışardan girmezdik eve..
taki gece yarılarına kadar. barış manconun şarkıları gitmez kulaklarımdan.
pazar geceleri strada vazgeçilmez eğlencemizdi..
maske vardı film çok güzeldi
hey gidi günler heyyy...
yaşlandıkmı ne
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…