80'lerde çocuk olmak demek.... ;)

efsun12

Hayalim*1*Yumuşak*Yastık
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
205
3
316
Diğer
Alf filmini bayılarak izlemek demek...

Voltran Voltran Voltran demek...

Uykudan önce masal programını Adile Naşit'ten dinlemek demek...

"Comanchero" ve "life is life" sözlerini ezberlemeye çalışmak demek...

He-man, She-ra, Transformer, Clementina, Heidi demek...

Okula siyah önlükle gitmek demek...

"Hey Corç versene borç... Olmaz Maykıl bende de yok..." demek...

Saat sorulunca "eti kemik geçiyor" demek...

Sinek ilacı arabalarının bıraktığı bulutun arkasından deli gibi koşmak demek...

Pazar günleri annelerin çamaşır yıkaması ve büyük temizlik günü demek...

Televizyonun sesini açmak ve kanalları değiştirmek için bin kere kalmak ve üstündeki düğmelere, basmak demek...

Birbirimizin hatıra defterine yazı yazmak demek...

Dantel yaka ya da bez yaka takmak demek...

Leblebi tozu çekerken atlatılan ölüm tehlikeleri demek...

Bayramlarda mahalleye dağılıp şeker toplamak demek...

TRT'nin yayın akışı bitişinde istiklal marşını dinlemek... Hatta tiz "biiiiiiip" sesi çıkana kadar TV'yi kapatmamak demek...

"Aldım çantamı koluma, çıktım Dallas yoluna... Ben Babi'yi beklerken Ceyar girdi koluma" demek...

Barış Manço'nun 'Adam Olacak Çocuk' programını kaçırmamak demek...

Parliament Pazar Gecesi sinema müziğini hala duyduğunda içinin garip olması demek...

Elm Sokağı'ndaki kabus yüzünden yaşanılan korkular demek...

Tutti Frutti izlerken çok utanılması ama bir o kadar da merak edilmesi demek...

Kasete kayıt yapılabilmesi için kasetin alt tarafında bulunan karelerin bantla kapatılması demek...

Tele On kanalı bilmek demek...

Hafta sonları erken kalkıp çizgi film izlemeyi hevesle beklemek demek...

Bay Meraklı'yı bilmek demek...

'Bir Başka Gece' en sevilen ve tek bilinen eğlence programı demek...

"Çikolata renkli sanatçımız" sözünü söyleyen Sezen Cumhur Önal'ı bilmek demek...

Tetris oyununu daha hızlı oynamaya çalışmak demek...

Beta ya da VHS kasetlerdeki filmleri tekrar tekrar izlemek demek...

Telefon görüşmelerinde jeton kullanmak demek...

Lambada'yı öğrendiğimiz tek dans hareketiyle yapmaya çalışmak demek...

Beverly Hills dizisi en favori diziniz olması ve hayaller kurulması demek...

Peçete koleksiyonu yapmak demek...

Çikolata ya da sakız kağıdından çıkan kırışmış folyo kağıdını tırnağınla ya da parayla düzleştirmek demek...

Edi Büdü demek...

Yalan Rüzgarı seyretmek ama anlayamamak demek...

Michael Jackson'ın "Black or White" klibinin hafızalarımıza kazınması demek...

"On yüz bin milyon baloncuk yuttum..." demek...

"Vıjjtt vıjjt" konuşan araba kara şimşek demek...

Canım harikasın birden 80 li yıllara gidip geldim valla.Çok güzel bir derleme olmuş hepsini kopyalıyorum.Şimdi hiçbirşeyin tadı yok.Filmlerin,dizilerin ama o yıllardakiler asla bizim dönem için unutulmayacaklar arasında yer alıyor.

Çocukluğuma döndüm adeta,negüzel yıllardı,herşey saf temiz artniyetsizgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

ay harika bunlar ya hepsini hatırlıyorumm ne güzel günlerdii,,insanın tekrardan o günlere dönesi geliyooo ama maleseff :1no2: ,,paylaşımın için çok teşekkürler arkadaşım emeğine sağlıkkkk

tekrar insanın o günlere dönesi geliyor...80 li yılları yaşadığım için kendimi çok şanslı hissederim her zaman...ne güzel yıllardı herşey ne kadar masumdu..teknolojinin olmadığı çocukluğun doya doya yaşandığı yıllardı...maalesef bizim çocuklarımız bizim kadar güzel bi çocukluk geçiremeyecekeler

AYYYY bende hatırlıyorum çoğunu amannnn yaşlandımmı ben şimdi korktummm
imdaatttttt
1986 doğumluyum ben..........

Hiç aklımdan çıkmadılar ki.hepsini o kadar net hatırlıyorum ki anlatamam.çok hoşuma gitti.ellerine sağlık.keşke zamanı geri döndürebilseydim.hiç büyümek istemezdim(

arkadaşım beni o kadar duygulandırdın anlatamam görünce yeniden hatırlamak çok güzel bir duygu temiz saf herşey o zamanlar ne kadar güzelmiş çok teşekkür ederim

beverly hılls alf ve edı budu yıne olsa yıne seyrederım.hıc kacırmazdımmmmm.cok guzelmıs canım ya eskıye dondummmmm

kızlar ben bir de cosby ailesini çok severdim.bizimkiler,susam sokağı şimdilik aklıma gelenler.

ay bizim çocukların hatırlayacağı bişeyde yok valla,beş taş oynardık dışarda,istop fln top patlayınca hepimiz toplanıp öderdik parasını şimdi nerdeeeeeeeeeeeee.......................

canim okumustum bende bunu:)nasil duygulanmistim anlatamam,güzel paylasimin icin cok sagol canim..hemen hepsini yasadik gercektende...en güzel en masum cocukluk dönemi bizimkiydi bana göre...

hey gidi 80ler heyyy....................:1rolleyes:
koca koca vatkaların,kalın kemerlerin özellikle yanlamasına takılırdı,yarasa kolların,şalvar kot pantolonların,simon ve tiftme saçların moda olduğu yıllar..............kaydirigubbakcemile3
saçlar şakaklardan ta tepeye gerdirilip kelebek tokayla tutturulurdu.......
dudaklarda acık pembe rujların,gözlerde siyah kalemlerin olduğu makyaj biçimleri.....sırnaşık şey
modanın en kötü yılları sanırım 80ler olsa gerek....sengözlerimebaksanab
ben bide tatlı cadı dizisine bayılırdım bak o geldi aklıma şimdi jetgiller falan....
emeğine sağlık tatlım valla ne hoş yıllardı o yıllar ahhhh....özlüyorum çok........:çok üzgünüm:

çok güzel ya eskiye çocukluğuma döndüm kara şimşeği her
cumartesi 13.30 daydı ay saatini bile hatırlıyorum koştura koştura ev gelir
mutlaka seyrederdim birde mavi ay vardı favori dizimdi onuda hiç kaçırmazdım

Sahi ne güzeldi ya, ben hala o leblebi tozlarindan nasil bogulmadigima sasarim?
Arkadasin dedigi gibi bes tas oynardik gecelere kadar, artik annelerimizin camdan bas bas ismimizi cagirana kadar...ne direncli cocuklardik öyle, disarida oynamaktan hastalik nedir bilmezdik. Süt disimizi kendimiz ceker, yara kabuklarimizi kendimiz yolardik.
Birde neydi o rengarenk okullarin önünde satilan? Macundu galiba? Onu illaki alip yerdim.
Nerde simdiki gibi o özenle yetisen cocuklar? Bizi kim takardiki, öyle böyle büyüdük iste...
Ama cok güzeldi...Bu zamanin cocugu olmak istemezdim...

bide tasdik anlamında bir söz vardı,hatırlarsınız kızlar
E HERILD YANEEE.........kaydirigubbakcemile3
ayrıca hiç bir kursa gitmeden öğrenilen meşhur KUŞ DİLİ,sege nege naga.....:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…