Makyaj Ürünleri 80 yaşındaki ninesine makyaj yaptı

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Hırvatistanlı makyaj sanatçısı Tea Flego, 80 yaşındaki büyükannesini model olarak kullandı. Sonuç şaşırtıcı!

Hırvatistanlı makyaj sanatçısı Tea Flego, sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarla kendi çapında meşhur olmuş bir makyaj sanatçısıydı. Ancak 80 yaşındaki büyükannesi de videolarında yer alınca, internet alemi onları konuşur oldu!

Büyükannesi Livia'nın bu özel makyajla olduğundan 20 yaş genç göründüğünü söyleyen Flego, ilgiden memnun.

Bir huzurevinde yaşayan Livia, torunuyla birlikte vakit geçirmekten keyif aldığını söylüyor ve onun takipçi kazanmasına yardımcı oluyor.

Bizim ünlülerin foyası
Abi eskiden çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır delerdi de şimdi güzel kadın yoktur makyajlı kadın vardıra dönüyor

Not: kk bayanlarını tenzi ediyorum
Ünlüler dünyası harbiden öyle

Kadının başarısına hayran kaldım gerçekten gençleşmiş ya

Nine 20 yıl gençleşmiş resmen yalnız torununun ismi çay mıymış

Abartısız görünmesine rağmen çok başarılı buldum makyajı.Ellerine sağlık torunun mükemmel olmuş.

Vay bee

İş malzemelerin kalitesinde bence ,yüze boca etmekte bişey yok bu sonucu pazar mallarıyla çıkarsın bakalım asıl marifet odur.

Makyajsız hali daha masummuş, yaşlılığın verdiği bir anlam var. Afedersiniz de makyajda başka bi anlam katmış...

Dehset olms gence yapması daha dehsettr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…