80+ Kilosu Olanlar Gelin Beraber Zayıflayalım !!!

kızlarrrr merhaba 165cm boyundayım 83 kg idim. suan tam 76.9 kgdayım. hedefim 60. bu yolda sunu anladım ki boğaz tutmadan aç kalmadan kilo verilmiyor 5 aylık evliyim bende ve bende 91 liyim :) bizim nesil sorunlu heralde o yuzden canını sıkma. bende bi aldım bi verdim sınav zamanlarında oturmaktan aldım sonrasında 2 haftada aldıklarımı vermeye calıştım onemli olan peşini bırakmamak sakın pes etme zamana yay hemen zayıflıcaksın diye bişey yok ama ayda 1 kg bile versen yanına kardır az böyle düşünn

76 kiloya nasıl indin canım? Kısaca anlatır mısın

58 kiloyum simdi tatilde 60 olmusumdur tekrar ama yolum daha bitmedi bi 52leri gormem laziimm. Son halim var basari oykumde:)

Ayyy çok mutlu oldum senin adına gerçekten süpersin. İnşşşşşş senin gibi ben de başarırım bu sefer yoksa kimsenin yüzüne bakçak halim kalmıyor Hemen bakayım linkini atsana bana çok merak ettim en son gördüğümde de zaten çok iyiydin şimdi çok daha fit olmuşsundur. Ben 65 bile olsam razıyım ya başka bişey istemiyorım ama 86 dayım 3 ay vakit verdim kendime bu sefer yapmalıyım

76 kiloya nasıl indin canım? Kısaca anlatır mısın
Hatta burda benmde gnlgm var canm. Bi diyet listesine uymadm kendi listemi olusturdum protein agirlikli beslenip ekmek yag seker den uzak durup tuzu az kullandm. Kabizlik problemim icinde form cayi ve yemeklermde aci kullandm spor tabiikide yaptm ama abartilicak kadar degil

Ben de öyle yapıyorum iki gündür. Acı katıyorum yediklerime. Biraz yürüyüş yapıyorum. Dediğin gibi kızartma, hamur işi vb yemiyorum. Bir de akşam en geç 7 gibi yemeye çalışıyorum. Bir ay falan böyle ilerlemeyi düşünüyorum sonrasına bakarım işe yararsa aynen devam yaramazsa taktik değiştiririm

Canim kesinlikle yarar ben hep listelere bagli kalmaya calisiyodm evde birsey eksik olunca bozuyordum kendine gore yapman en iyisi bu arada yesil cay da tuketiyorum

Canim kesinlikle yarar ben hep listelere bagli kalmaya calisiyodm evde birsey eksik olunca bozuyordum kendine gore yapman en iyisi bu arada yesil cay da tuketiyorum

Ben de aldım bugün aktardan yeşil çay. Ona da yarın başlıcam. Ben de listelere pek bağlı kalamıyorum snnra da sıkılıp bozuyorum en iyisi diyette değilmişim gibi azar azar yiyeyim ama yasaklarım da olsun hiç yemeyeceklerim olsun. Bir de böyle deniyeyim. Bu sefer ya olacak ya olacak başka yol yok.

canım kararlılığın çok güzel böyle düşünürsen gider zaten :)aman haa suyu eksik etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…