- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
-
- Konu Sahibi withoutlove
merhaba
bende geçtiğimiz cuma 85le başladım.. aynen senin gbi once 79 sonra 75i hedefliyorum.. kendime 100 gün verdim 94 günüm kaldı:) sağolsunlar birkaç arkadaş katıldı bana birlikte iyi ilerliyoruz:) geçen yıl mart gibi bende 73lere inebilmiştim ama sonra çeşitli sebeplerle 86ya kadar çıktım ve sağlığımı etkilemeye başladı. malum boyda yok 155. yuvarlanır hale geldim. ama artık bir dur dedim. iyiki demişim... buraya konu açmak gerçekten çok iyi oldu. motivasyonumu kaybetmiyorum. sende iyi yapmışsın canım. başarılar dilerim
Google play de myfitnesspal diye bir uygulama var bence çok güzel bir uygulama yediğin her şeyi yazıyorsun ve sana kaç kalori yediğini söylüyor ayrıca kaç kilo vermek istiyorsan ona göre gunluk alman gereken kaloriyide söylüyor tavsiye ederimGün içinde toplam kaç kalori almak gerekiyor acaba zayıflamak için? Ben şu saate kadar 600 kalori almışımdır. Akşamda sadece yoğurt + 1 portakal yemeyi düşünüyorum 30 dk yürüyüş yapıcam bide.
Google play de myfitnesspal diye bir uygulama var bence çok güzel bir uygulama yediğin her şeyi yazıyorsun ve sana kaç kalori yediğini söylüyor ayrıca kaç kilo vermek istiyorsan ona göre gunluk alman gereken kaloriyide söylüyor tavsiye ederim
Bende günlük 1200 yersem haftada bir kilo verirmisim simdilik 473 kalorilik yemisim açım açama azimliyim . ben bu programla daha evvel guzel kilo vermistim ama sonra diyeti biraktim bi bunalim donemimde coook ta yedim zaten otoimmun rahatsizliklarim var bide polikistigim bunyem kilo almaya cok musait yani oyuzden tekrar sistim . Bide bu uygulamanin tavsiye ettigi sekilde kalori alinca ilk hafta bi kilo degiluc dort kilokadar gidiyor sanirim odem atma olayi yuzunden
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorummBugün geçti artık inşallah yarın başlıcam şuan 80 kiloyum boyumda 159 1 1 buçuk ay içinde beni istemeye gelecekler allah izin verirse bi an önce zayıflamam lazım günlük ne yediğimi ne yaptığımı yazıcam elimden geldiği kadar spor yapmayada çalışıcam.çalıştığım için spora ve yememe dikkat edemiyorum ama artık kafama dank etti hadi bakalım kızlar bismillah diyip başlayalım
Bu arada 1991 doğumluyum ve bu kilodayım
Anlaştık canım bende dayanamadım şimdiden başladım diyete öğlen yemek yemicektim ama acıktım ton balıklı salata ile portakal suyu hazırladım kendime hadi hayırlısı:)Hoş geldin canım. Bak ne güzel en azından güzel bir sebebin var:) 1 buçuk ayda 70 kiloya insen çok güzel olur ama yediklerine dikkat et akşam 6 dan sonra hiçbir şey yeme biraz da yürüyüş yap. Ben de çalışıyorum o yüzden bir durak önce iniyorum akşam da aynı şekilde. Yoksa vakit olmuyor. Öğlen iş yerinde ne varsa yiyorum mecbur ama seçerek yicem artık. Bugün 86 ile başladımHer cuma tartılma günümüz olsun. Tablo da yaparım ben ama cuma günü bildirim yapıcaz mutlaka. Böylece ilerleyişimizi görürüz.
Anlaştık canım bende dayanamadım şimdiden başladım diyete öğlen yemek yemicektim ama acıktım ton balıklı salata ile portakal suyu hazırladım kendime hadi hayırlısı:)
Hadi bakalim ins canim hepimiz amacimiza ulasiriz. Bende bugun corek otu aldim yarin sabah basliycam ac karna yiyince tok tutuyormus ve zayiflamaya yarrimci oluyormus[/QUOTE][QUOToutlove, post: 39278312, member: 615721"]Aynen ilk hafta çok gidiyor sonraki haftalar azalıyor. Bir aya 80in altına insem başka bişey istememBu arada bugün kilo bildirimi günüm. 86.5 ile başladım bakalım. Haftaya cuma inş 83 falan olurum.
Tebrik ederim ins hedefinize ulaşırsınızBenim de kilom 86 oldu çok şükür. 92.5 la ekimde başladım. Ama hep bozdum. Bu bozmalara rağmen. 7.5 kilo vermisim. 10 gündür daha dikkatli olarak devam ediyorum. Sizleri de takipteyim. Hepinize başarılar