80+ Kilosu Olanlar Gelin Beraber Zayıflayalım !!!

withoutlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
813
512
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. 25 yaşındayım boyum 1.63 kilom 86. 4-5 ay ay önce 73 kiloydum. Geç saatlerde hamburger, pizza vb. yiyerek bu kiloya gelmiş bulunmaktayım. Pantolonlarım olmuyor ne giysem göbeğim çıkıyor Tabi giyecek pek bir şeyim de yok zaten hiçbir şey yakışmıyor. Yarın sabah diyete başlıyorum bu sefer kararlıyım.

İlk hedefim 79. Sonra 75.... Bunları başardıktan sonra da en son 57 olmak istiyorum. Yolum uzun ve bu yolda beni yalnız bırakmayacak kaçamak yaptığımda bana kızacak ve benimle beraber zayıflayacak arkadaşlara ihtiyacım var. Sokağa çıkmaya utanır oldum. Alışveriş yapmayı özledim. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım. 73 kiloyken en azından çok abartılı bir görüntüm yoktu ama şuan çok kötüyüm.

Her akşam o gün yediklerimi paylaşacağım ve her cuma akşamı kilo bildirimi yapacağım. Bana katılmak isteyen varsa hemen yarın başlayalım kaybedecek zamanımız yokkkkkk şunun şurasında yaza kaç ay kaldı. Bu yazı şişman geçirmek istemiyorum

Merhaba
Bende bugün diyete başladım. Dun oturdum sitedeki nasil zayifladim hikayelerini okuyup kendimi gaza getirmeye çalıştım ama motivasyonumun çok yüksek olduğunu soyleyemiycem mümkün olduğunca sana eslik etmek boylece kendimi de ateşlemek isterim. Ben bu sabah bi tartildim ve sok oldum en son verdiğim kilolari katlayarak almisim ve tam 95kilo olmusum boyum 1.68 simdilik ilk hedefim nisana kadar 85 olmak sonrası için75 e kadar inmek istiyorum. Her gün ne yaptığımızı ve küçük ipuçlarını yeni fikirlerimizi birbirimizle paylaşmak isterim

Hoşgeldin canım, ben de yarın başlıcam bakalım neler olacak ilk birkaç haftayı atlatsak gerisi gelir sen de dikkat et biraz da hareket etmeye çalış mutlaka verirsin. Yarın akşam yediklerimi paylaşıcam hatta belki resimlerini çekerim yediklerimin bazen de öyle paylaşırız. Birkaç kişi daha katılırsa bize güzel bir ekip kurarsak birbirimiZi destekleriz. Sen de sakın pes etme en azından iki hafta dikkat edelim sonucu görünce motivasyonumuz artar:)

merhaba
bende geçtiğimiz cuma 85le başladım.. aynen senin gbi once 79 sonra 75i hedefliyorum.. kendime 100 gün verdim 94 günüm kaldı:) sağolsunlar birkaç arkadaş katıldı bana birlikte iyi ilerliyoruz:) geçen yıl mart gibi bende 73lere inebilmiştim ama sonra çeşitli sebeplerle 86ya kadar çıktım ve sağlığımı etkilemeye başladı. malum boyda yok 155. yuvarlanır hale geldim. ama artık bir dur dedim. iyiki demişim... buraya konu açmak gerçekten çok iyi oldu. motivasyonumu kaybetmiyorum. sende iyi yapmışsın canım. başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim yorumların için. Ben de aynı senin gibi 73e inebilmiştim ve giydiklerim normal duruyordu biraz daha devam etsem 6lı rakamlardaydım şimdi Ama tutamadım boğazımı yedim durdum geri geldim 86ya. Bugün başladım bakalım neler olacak. Sana da başarılar dilerim kilomuz da aynıymış umarım bir an önce 79u görürüz

Gün içinde toplam kaç kalori almak gerekiyor acaba zayıflamak için? Ben şu saate kadar 600 kalori almışımdır. Akşamda sadece yoğurt + 1 portakal yemeyi düşünüyorum 30 dk yürüyüş yapıcam bide.

Google play de myfitnesspal diye bir uygulama var bence çok güzel bir uygulama yediğin her şeyi yazıyorsun ve sana kaç kalori yediğini söylüyor ayrıca kaç kilo vermek istiyorsan ona göre gunluk alman gereken kaloriyide söylüyor tavsiye ederim

1164 kalori alırsam haftada 1 kilo verirmişim O zaman akşam da 200-300 kalorilik sağlıklı bir öğün yiyebilirim. Her gün 1000 kalori civarı alırsak ve sporla desteklersek ayda 7-8 kilo gider demekki

Bende günlük 1200 yersem haftada bir kilo verirmisim simdilik 473 kalorilik yemisim açım aç ama azimliyim. ben bu programla daha evvel guzel kilo vermistim ama sonra diyeti biraktim bi bunalim donemimde coook ta yedim zaten otoimmun rahatsizliklarim var bide polikistigim bunyem kilo almaya cok musait yani oyuzden tekrar sistim. Bide bu uygulamanin tavsiye ettigi sekilde kalori alinca ilk hafta bi kilo degiluc dort kilokadar gidiyor sanirim odem atma olayi yuzunden

Aynen ilk hafta çok gidiyor sonraki haftalar azalıyor. Bir aya 80in altına insem başka bişey istemem Bu arada bugün kilo bildirimi günüm. 86.5 ile başladım bakalım. Haftaya cuma inş 83 falan olurum.

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorumm Bugün geçti artık inşallah yarın başlıcam şuan 80 kiloyum boyumda 159 1 1 buçuk ay içinde beni istemeye gelecekler allah izin verirse bi an önce zayıflamam lazım günlük ne yediğimi ne yaptığımı yazıcam elimden geldiği kadar spor yapmayada çalışıcam.çalıştığım için spora ve yememe dikkat edemiyorum ama artık kafama dank etti hadi bakalım kızlar bismillah diyip başlayalım

Bu arada 1991 doğumluyum ve bu kilodayım

Bu arada 1991 doğumluyum ve bu kilodayım

Hoş geldin canım. Bak ne güzel en azından güzel bir sebebin var:) 1 buçuk ayda 70 kiloya insen çok güzel olur ama yediklerine dikkat et akşam 6 dan sonra hiçbir şey yeme biraz da yürüyüş yap. Ben de çalışıyorum o yüzden bir durak önce iniyorum akşam da aynı şekilde. Yoksa vakit olmuyor. Öğlen iş yerinde ne varsa yiyorum mecbur ama seçerek yicem artık. Bugün 86 ile başladım Her cuma tartılma günümüz olsun. Tablo da yaparım ben ama cuma günü bildirim yapıcaz mutlaka. Böylece ilerleyişimizi görürüz.

Anlaştık canım bende dayanamadım şimdiden başladım diyete öğlen yemek yemicektim ama acıktım ton balıklı salata ile portakal suyu hazırladım kendime hadi hayırlısı:)

[QUOToutlove, post: 39278312, member: 615721"]Aynen ilk hafta çok gidiyor sonraki haftalar azalıyor. Bir aya 80in altına insem başka bişey istemem Bu arada bugün kilo bildirimi günüm. 86.5 ile başladım bakalım. Haftaya cuma inş 83 falan olurum.[/QUOTE]
Hadi bakalim ins canim hepimiz amacimiza ulasiriz. Bende bugun corek otu aldim yarin sabah basliycam ac karna yiyince tok tutuyormus ve zayiflamaya yarrimci oluyormus

Anlaştık canım bende dayanamadım şimdiden başladım diyete öğlen yemek yemicektim ama acıktım ton balıklı salata ile portakal suyu hazırladım kendime hadi hayırlısı:)

Ben de akşam ton balıklı salata yicem Sabah 2 dilim kepek ekmeği ve biraz peynir yedim öğlen çok az fırında patates 3 köfte ve çorba içtim. Daha da bir şey yemedim şimdi yeşil çay içiyorum.

Hadi bakalim ins canim hepimiz amacimiza ulasiriz. Bende bugun corek otu aldim yarin sabah basliycam ac karna yiyince tok tutuyormus ve zayiflamaya yarrimci oluyormus[/QUOTE]

Annem de demişti bana çörek otu yiyince zayıflamana yardımcı olur diye. Denemekten zarar gelmez belki faydası olur.

Benim de kilom 86 oldu çok şükür. 92.5 la ekimde başladım. Ama hep bozdum. Bu bozmalara rağmen. 7.5 kilo vermisim. 10 gündür daha dikkatli olarak devam ediyorum. Sizleri de takipteyim. Hepinize başarılar

Benim de kilom 86 oldu çok şükür. 92.5 la ekimde başladım. Ama hep bozdum. Bu bozmalara rağmen. 7.5 kilo vermisim. 10 gündür daha dikkatli olarak devam ediyorum. Sizleri de takipteyim. Hepinize başarılar
Tebrik ederim ins hedefinize ulaşırsınız

Oo kaçak kız duygu:)
Bu topiginde başarıya ulasirsin umarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…