- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Eveet temizlik de güzel kalori yaktırıyor. Bugün başla başla hadi bismillah
Yaşın çok müsait canım şu an, bende 26 yaşımda 2 ayda 13 kilo vermiştim sadece ekmeği bırakarak, sporsuz, çalışıyordum çünkü hiç vaktim yoktu spor yapmaya, 1,5 saatte yol gidip geliyordum hergün, yorucu oluyordu.28 canim
Hoşgeldin canım, umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersin2 once 80 kilo ile basladim dunde yaklasik 1100 kalori ile günü bitirdim, yazabilirsin tabiki takip ediyorum konuyu
Anladım canım ama hiç sıkma canını ne yasta ne kilolular ve ayrıca yaşında hiç ileri değil azim sabır ve motivasyonla gidicek inşallah kilolar
Günaydınlar herkese,
Bugünkü kahvaltım marul, peynir, zeytin, domatesli salata, ceviz, fındık, çay
Akşam kuru fasulye, salata, yoğurt
3 litre su içiyorum günlük, leslie 45 dk. Sporumu yaparım akşam..
Yaşın çok müsait canım şu an, bende 26 yaşımda 2 ayda 13 kilo vermiştim sadece ekmeği bırakarak, sporsuz, çalışıyordum çünkü hiç vaktim yoktu spor yapmaya, 1,5 saatte yol gidip geliyordum hergün, yorucu oluyordu.
Metabolizman iyi çalışıyorken ne verirsen kar, şu an 37 yaşındayım, 3 çocuğum, 2 sezeryan doğumum var. Belli bir yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor maalesef, eskisi gibi hızlı kilo veremiyorum ben
Hoşgeldin canım, umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersin
Sende bendensin. Bende 80 kilo başladım. Hedefim de 60 inşallah. Senin hedef ne
Çok iyi canım. İnsan kalori sayarken yedikleri şeylerin aslında ne kadar fazla kalori olduğunu anlıyor ve yemekten utanıyorEvet benimde tabikii 60 55 arasi bir tane kalori sayim programi indirdim gunluk 1200 kalori alti ile agustos eylul gibi 55 kilo olarak gosteriyor, yani 6 ay her ay 4 ile 5 kilo kaybetmem gerekiyor, ekmegi kestim gece atistirmaliklarini kestim tatli ile aram cok iyi ama oda en zararsizi olan bitter cikolata yicem cok canim isterse. Bu hafta dayanabilirsem hic tartilmicam
İstersen yaz canım. Ben çok yoğun olduğumdan yazamıyorum sadece kalori bildirimi yapıyorum. Sen nasıl istersen ister yediklerini öğün şeklinde yaz istersen yazma sana kalmışGunluk yediklerimizi yazmamiz geriyirmu bu grupda isterseniz foto olarak bende ne yediklerimi kaydediyorum atabilirim.
Gunaydin, bendede tatli krizi oluyor, hergun tatli yemek gibi aynisi aburcubur, herkesin dedigi gibi bitter cikolata en sagliksi sanirim turk kahvesi yaninda aksam ogununde alinan 2 parca bitter cikolata olmalıymış bizim gibi aburcubur aşıkları için evine 2 paket bitter cikolata al ve dene bence, nasil olsa dolapda duruyor bir gun yediginde deiger gun yeme mesala nasıl olsa ertesi gün yiyebilirsin. Bende sanki o cikolatalari dolapdan kaciran varmis gibi hepsini yiyesim gelirKızlar tatlı krizleri yaşıyor musunuz ve nasıl bada çıkıyorsunuz ben öyle sütlü yada şerbetli tatlıları pek aramam aslında benim derdim abur cuburve bu akşam bi tane çikolatalı gofret yedim dayanamayıp şimdi de pismanim
Günaydın evet işte bende aynı durumdayım hepsini yemem lazım bazen öyle oluyorum ki çocuk gibi illa yicem bitter deniyim bakalım tabi onunda koca paketini yemeye kalkmazsamGunaydin, bendede tatli krizi oluyor, hergun tatli yemek gibi aynisi aburcubur, herkesin dedigi gibi bitter cikolata en sagliksi sanirim turk kahvesi yaninda aksam ogununde alinan 2 parca bitter cikolata olmalıymış bizim gibi aburcubur aşıkları için evine 2 paket bitter cikolata al ve dene bence, nasil olsa dolapda duruyor bir gun yediginde deiger gun yeme mesala nasıl olsa ertesi gün yiyebilirsin. Bende sanki o cikolatalari dolapdan kaciran varmis gibi hepsini yiyesim gelirhırsız gelip dolapdaki aburcuburlari sanki yicekmis gibi
Selaam