An itibariyle kaldı 3 kilo hadi hayırlısı yeni yıl uğur getirsinDün 63.4 bugün 63.0. Bir günde -400 gram nasıl gider valla mutluluktan zıplıyorum
Emeklerimin karşılığını alıyorum. Kalori sayıyorum günde 1200 kaloriyi aşmıyorum ve her gün en az 500-700 arası kalori yakıyorum spor yapıyorum. Nacizane tavsiyem kalori saymak çok işe yarıyor
Çok teşekkür ederimm.An itibariyle kaldı 3 kilo hadi hayırlısı yeni yıl uğur getirsin
Bende başladığım kilo olan 80i görmüş bulundumhayırlısıyla şu çoçuğu mu bir doğurayım gene başlıca diyete, sanırım diyetle verdiğim kilolar hızla geri geldi bana
Evet sağol canım inşallah kiloyu takmıyorum ilkinde de çok kilo almıştım bellii bundanda öyle olucak sağlıkla gelsin gene veririm tombikliğe alıştım zatenÇok teşekkür ederimm.
Çalıştığım yerde de arkadaşım hamile. Oda dert yanıyor kilolardan. Daha 4.ayımdayım şimdiden 5 kilo aldım diye
Gerçekten çok zor birşey ama. Bir yandan bir bebek olucak çok mutluluk verici diğer yandan insanın vücudu değişiyor, kilo alıyor, psikolojisi bile değişiyordun eminimm.
Sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın, emzirme dönemizin bitsin, ben size diyet konusunda yardımcı olurum listelerimi veririm. Önemli olan bebek
Önemli olan o zaten bencede. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görelimmEvet sağol canım inşallah kiloyu takmıyorum ilkinde de çok kilo almıştım bellii bundanda öyle olucak sağlıkla gelsin gene veririm tombikliğe alıştım zaten