tamam canımm. Şuan 68.2Teşekkürler canım, seni takipteyim sendende güzel haber bekliyorum 65e düştüğünde yazmayı unutma
SüpersinKızlaar 68.2 oldumm. Adım adım 60 kiloya doğru gidiyorum
6 li rakamlar ne güzeldir öyle :))67.6 dan herkese Günaydınnnn
O kadar mutluyum kiii. 67 bundan 3-4 ay önce benim için mucize gibiydi. Şimdi ise bu rakamda olmak aşırı mutluluk verici.
64-65 leri göreceğim zamanı çok merak ediyorum. Beraber göreceğizz
Çok teşekkür ederimm. Çok güzel destek alıyorum bu forumdan6 li rakamlar ne güzeldir öyle :))
Tebrikler cnm
Darisi isteyen herkese
65.2 ile devammPazartesi 66.2 yim napacağım gitmiyor bir türlü diyordum. Bugün cuma ve 65.6 çıktımmm
5 günde -800 gram.
Süper bir ilerlemedeyim kendimle gurur duyuyorum.
Ayy inşallah. Onun için çabalıyorum.Şubat da tam 60 kilo olmanı diliyorum, bir yıl içinde 20 kilo vermiş olucaksın, harikasın
Harikasın, tebrik ederim açtığın konunun hakkını veriyorsun, az kaldı 60aGünaydın Herkesee. Bugün tartıldım vee 64.6
aşağıdaki grafikte gördüğünüz üzere ;hemen vücut kitle endeksimi hesapladım ve normal kiloda çıktım. Resmen gözlerim yaşardıı. Harika bir mutluluk bu
Teşekkür ederim. Bu konuyu tek takip eden sensin valla. Başarımı sen tebrik ediyorsunn. Çok sağol o yüzden her zamanHarikasın, tebrik ederim açtığın konunun hakkını veriyorsun, az kaldı 60a