Bende 74 e çıkmışım gerisana katılmak istiyorum aslında yarın bir deneyeyim başlayabilirmiyim ✔varmı bir programın yada nasıl ilerliceksin
Katılırsan yaparız canım. Ben iş yerindeki arkadaşımla yapıyorum. Onun daha önceden gittiği diyetisyen varmış onun listesini uyguluyoruz şuan. Hem ofis ortamında çok düzenli oluyoruz :)Bende 74 e çıkmışım gerisana katılmak istiyorum aslında yarın bir deneyeyim başlayabilirmiyim ✔varmı bir programın yada nasıl ilerliceksin
Harika bu sefer pes etme bırakma bende 73.3 e düşebildimBuraya yazmayı unutmuşum kızlar.
1 haftada 74,3 den 72,4 e düştüm
-1,900 kilo ile yola devam
Ay yok bu sefer pes edersem ne olayımHarika bu sefer pes etme bırakma bende 73.3 e düşebildim✔
Mesajlarını görmedim canım. Süpersinn şu tatlı istediğin zaman yemediysen tamamdır kilolar giderEvet 71.5 la devam
Süpersin canım, öbür ayda 65 gördüğinde bitişe 5 kilo kalmış olucakBenimde diyette 15.gün bittii
2 haftada tam 3 kilo verdim. Bu benim için süper bişey. Bu kadar da beklemiyodum.
Başlangıç 74.3
2 hafta sonra bugün 71.3
Aşırı mutluyummm.
Tam bir ay bittiğinde 70.0 a inersem dünyalar benim olucak
Teşekkür ederim canımSüpersin canım, öbür ayda 65 gördüğinde bitişe 5 kilo kalmış olucak ✔
Harikasın canım, süper devamBugün 6.haftam bitti diyette.
vee 69.1 e düştümmm. 6lı rakamlara indim sonunda o kadar mutluyum kiii
5.5 kilo verdimmmm. Allahımmm devam diyete devammm
Sen naptın bayadır konuşamadık ?Harikasın canım, süper devam
Ben diyete başladım bir kaç gün içinde bırakmak zorunda kaldım şuan hamileyim o yüzdenSen naptın bayadır konuşamadık ?
Yaa çok sevindimm. Allah analı babalı büyütsün inşallahhhBen diyete başladım bir kaç gün içinde bırakmak zorunda kaldım şuan hamileyim o yüzden ✔
Teşekkürler canım, seni takipteyim sendende güzel haber bekliyorum 65e düştüğünde yazmayı unutmaYaa çok sevindimm. Allah analı babalı büyütsün inşallahhh