- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Bende aynı hissediyorum işte o yüzden umutsuzumBende sanki tartıda hiç fark etmicek gibi hissediyorum, 1200 kalori yiyorum ama aksama gercekden karnim sis ve doymus oluyorum, cok oluyor galiba 1200 tartida fark etmezse kaloriyi dusurcem biraz daha
Bende korkmuyorum desem yalan olurBu hafta çok korkuyorum nedense hadi hayırlısı
Hoşbuldum canım. TeşekkürlerHoşgeldin canımm. Hemen seni de listeye ekliyorum :))
Hoşgeldin canım, umarım dilediğin kiloya inersin, hedefin kaçtı?Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız ? ben de şu anda 82 kiloyumbende diyete ve yürüyüşe başladım .
Sabah 1 domates büyük bir parça peynir ve 7 8 tane siyah zeytin yedim .
Öğlen ıspanak yemeği yoğurt ve yanında 6 7 yaprak dereotu .
Şu anda ara öğün olarak da elma tüketiyorum .
Muhasebeciyim o yüzden gün içinde hareket edemiyorum .
Sabah işe gelmeden de yavaş tempoda 45 dakika yürüyüş yaptım .
Bunu bende yapayim canim ya bana bu gruptan bildirim nedense gelmiyorYulaf yiyemiyorum yaa, daha önce dukan diyeti yaptım, dukandan kalma bi sıkıntı olmuştu bende. Artık yemem galiba
Ispanak böreği; önce 1 kaşık zeytinyağında kuru soğanı kavurdum, sonra doğradığım ıspanağı ekleyerek 3 4 dakika daha kavurup ocağı kapattım. 1 yumurtayla 1 çorba kaşığı yoğurdu çırpıp kavrulmuş ıspanağa ekledim. İçine biraz da lor peynir koyup fırında 15 dakika pişirdim, üstüne de az kaşar rendeleyip 5 dakika kadar daha fırında beklettim canım. Ama lezzetliydi ben beğendim tadını
Yağ yok, un yok, yufka yok, ama gerçekten börek tadında, tavsiye ederim :)
Allah bagislasin masallah bizdede ayni esim ne yerse hemen veriyor ben hala veremedim yarin tartilacagim icinde ac yatayim bugun 1 elma yeterliDiyet olanları çok yemiyorum zaten ama diyetteyken çeşit bulmak çok zor oluyor, arada bir değişiklik olsun diye araya sıkıştırıyorum mecburen
İkizlerim ve bir kızım var, eşim de dahil hep birlikte yemeyi seven bir aile olunca böyle oluyor. Allahtan çocuklar zayıfeşimde kilolu değil aslında, hep bana yarıyor yaptığım şeyler. Hamur işini yine onlara yapıyorum ama ben yemiyorum artık.
Hoşgeldin canım ekledim seni de. Senin o kadar kilon yok 3 ay sıksan dişini verirsin 10 kilo merak etme. Allah analı babalı büyütsün inşallahBenide ekleyin bacım güncel kilom 71.6
Hedef kilo 60
Doğumdan sonra veremiyorum
Ayninsorunu bende yasiyorum
Kizlar bana neden bu gruptan bildirim gelmiyor
79.00 çıktım. -1.000 kilo.
ama tam adet dönemindeyim bugün yarın başlar. Daha çok verdiğimi ama adetten dolayı şiştiğimi düşünüyorum. Haftaya bakıcaz bakalım
Tebrikler canım bende 77.1 ciktim sadece tarim kilo gitmisduraklqmaya başlıyorum çok sınır bozucu ya bu tarz evreleri geçiren varmi aramızda nasıl atlattınız. Ben daha öncede 10 kilo vermiştim ve bu dönemde pes edip bırakmıştım yine aynısı olsun istemiyorum
bakalım şok diyet yapayım diyorum 2 günlük falan belki öyle atlatabilirim
Daha az kalorili beslenmen gerek duraklama döneminde vücudu şaşırtman gerek. Bi kaç gün sadece sebze ye sebze yoğurt şeklinde. 2-3 gün. O zaman biraz daha farkeder