80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Bende sanki tartıda hiç fark etmicek gibi hissediyorum, 1200 kalori yiyorum ama aksama gercekden karnim sis ve doymus oluyorum, cok oluyor galiba 1200 tartida fark etmezse kaloriyi dusurcem biraz daha
Bende aynı hissediyorum işte o yüzden umutsuzum yanininsqllah farkeder belki de midemiz küçüldüğü için bize öyle geliyordur

Kahvaltıyı saat 12 de yaptım 2 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik ve 1 küçük domates öğlen yemeği yemedim ara öğün yaptım semizotu yoğurtlamasıyla akşam yemeği 3 kaşık bulgur pilavı 1 küçük közlenmiş patlıcanla yapılmış karnıyarık iç malzemesi de 1 aşık yağla pişti bir bardak da ayran

Hoşgeldin canım, umarım dilediğin kiloya inersin, hedefin kaçtı?

Merhaba kızlar
Bugün bildirim yapamadım misafirlerim vardı tatlılar poğaçalar havada uçuştu ama ben tuttum kendikibsadece yarim tabak kısır yedim akşam yemeğinde de zeytinyağlı pırasa yoğurt ve 1 dilim ekmek

Kizlar bugunude yaklasik 1100 kalori ile bitiridim yarin icin cok heyecanlıyım birazda korkuyorum sonuçtan 1 haftadir hergun yedigim bitter cikolatalarin etkisi olucakmi acaba

Bunu bende yapayim canim ya bana bu gruptan bildirim nedense gelmiyor

Allah bagislasin masallah bizdede ayni esim ne yerse hemen veriyor ben hala veremedim yarin tartilacagim icinde ac yatayim bugun 1 elma yeterli

Daha az kalorili beslenmen gerek duraklama döneminde vücudu şaşırtman gerek. Bi kaç gün sadece sebze ye sebze yoğurt şeklinde. 2-3 gün. O zaman biraz daha farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…