- 26 Ocak 2018
- 9
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi zayiflayanbiri
-
Ben de inananlardanim canim.son dogumumda 93 lerden 72 ye indim.gecen yıldan itibaren ise 62 lerdeyim.şimdi evvet başlıyoruz grubunda birkaç arkadşla birbirimizi motive ediyoruz.bazen minik aksaklıklar da yaşasak beraber çok güzel ilerliyoruz.arada yanina gelir paylaşımlarıni takip ederim.sen de bizimkilere bakarsın.kolay gelsin...bu sefer son.çünkü sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getiricez.
MerhabaMerhaba nasıl gidiyor
Nasil bi detox canim bu, tam olarak listesi fln var mi. Bide zerdecalla ilgili bisey soylicegim. Icindeki kurkumin maddesinin etkisini arttirmak icin kararbiberle birlikte almak(2000kat artiriomus) ve yagli biseylerle tuketmek mantikliymis. Ayrica yuksek isida etkisi artiyormus. Cok faydali etkisini tam olarak gormen icin bunlari da goz onunde bulundur istersen.Merhaba
Bugünden öncesi kötüydü ama şuan güzel :) 2.5 kilo gitti bile :) 8 li kiloları bir daha görmemek üzere koşar adım uzaklaşıyorum
Nasil bi detox canim bu, tam olarak listesi fln var mi. Bide zerdecalla ilgili bisey soylicegim. Icindeki kurkumin maddesinin etkisini arttirmak icin kararbiberle birlikte almak(2000kat artiriomus) ve yagli biseylerle tuketmek mantikliymis. Ayrica yuksek isida etkisi artiyormus. Cok faydali etkisini tam olarak gormen icin bunlari da goz onunde bulundur istersen.
cnm kabak detoksuyla mı kilo verdin3 kilo tam 3 günde gitmişti.hem de sağlık deposu yiyeceklerle.bedene iyi gelecek şeylerle.ama ben naptım gittim bozdum diyeti! sil baştan........
yarınsa tam gaz yeniden. pes ettiğim için kaç yılım gitti, şimdi pes etmek yok
dün 77.1 dim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?