Cnm 86 cm iki yas benim oglum 20aylik 16 kg dayandi oluyor ama rahat edemedigi icin satisa koydum seninkine rahat olur yanlardan dugmeyle kisaltilip sortta yapabiliysn
canım meraba iyi günler mavi pantlon duruyomu ve yürüteç vrmı elinde mavi şortu alnmak yani pantlonu almak istiyrum
canım oğlum 6 aylık tombilik biraz olur demi sence yaza kadar kaç ay o olmasada büyük se kışında giydirilir demi ben kapıda ödemeyle hemn almak istşyorum canım vr cam biberon varmı chıkonun filan
canım BEN İLK DEFA İNTERNETEN ALIŞVERİŞ YAPICAM O YÜZDEN PEK BİLGİM YOK BİLGİN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM YÜRÜTEÇ VE BİBERONA ACİL İHTİYACIM VAR HAFTALRDIR ARIYORUM 2. EL OLMASINA RAĞMEN ÇOK DİYOLAR 100 TL FİLAN BÜTÇEMİ AŞIYOOlur cnm ozaman kapida odeme olurkargoyu ben oduyrm oyle olunca avale ucretiyle fiyata eklniyor biberonum yok ama emzik var istersen weebaby kapali paket baska bisey istemiyrmusun tek parcami gapler var cok guzel
80 86 cm kaç aylık oluyo canım bide olur demi küçük gelmesindecanım ben ilk defa interneten alışveriş yapıcam o yüzden pek bilgim yok bilgin için teşekür ederim yürüteç ve biberona acil ihtiyacım var haftalrdır arıyorum 2. El olmasına rağmen çok diyolar 100 tl filan bütçemi aşıyoneyswe ayakabı ya ve şortla arıyorum bakıcam bi sayfana varsa berabr göndririsin bakım
80 86 cm kaç aylık oluyo canım bide olur demi küçük gelmesinde
Cnm 86 cm iki yas benim oglum 20aylik 16 kg dayandi oluyor ama rahat edemedigi icin satisa koydum seninkine rahat olur yanlardan dugmeyle kisaltilip sortta yapabiliysn
CANIM BAŞKA KIYAFETLERİN YOKMU YAZLIK BAKTIM SATILMIŞ LAR SATILMAMIŞLAR FİLAN YOKMU AMA UYGUN FİYATA ÖZELİKLE BERMUDALAR AYAKABI FİLAN NE OLURSA BEKLİYORUM YARDIMLAŞMAK GÜZELDİR
canım crocsra ne demk zaten bilmiyorumCrocslar 40 tl 22-23
Yelek 5 tl
Gomlekler adet 2,5
tamam gördüm acık renk pantlon o kaç beden ki indirim yaprmsın ondaCanim olcuck bisey yok cnm ama senin cocuk ne kadarlik tahmin yuruteyim
tamam gördüm acık renk pantlon o kaç beden ki indirim yaprmsın onda
Canim fiyatlarim cok makul gonlek bej karii 9-12 ay pantolon 86cm seninkine olur bunlar
canım gömlek dursun ama acık renk olan pantlonu ve mavisini alım ben 86 cm ne demek oluyo bende sen akşam cm manim dyince gidip bebişimin üstündeki eşofmanına baktımacık renk pantlon eskimi yksa modelimi öyle anlamadım
ÖNCELİKLE BİŞEYE DEĞİNMEK İSTİYORUM ÇOOK GÜZEL BİRŞEY YA BEN YENİ GÖRDÜM BÖYLE ÇOCUKLARINIZIN TEMİZ KIYAFETLERİNİN SATIŞA SUNULMASI İNSANIN BAZEN GÜCÜ YETMİYE BİLİO ALMAK İÇİN HERKES KENDİ KESESİNE UYGUN BİRŞEYLER ALIYO ÇOK GÜZEL Bİ DAVRANIŞ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM KIZLAR HEPİNİZİ
Kalanlar
1
3
5
6
8
10
11
13
14
Canım böyle bakmak zor oluyor kalanları resimlermisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bu ikisinin bedeni ve fiyatları birde hırka triko tarzımı yoksa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?