8 yillik ozlemim zeynep ecem

Zeynepce2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
3.932
24
0
İstanbul
2003 yilinda evlendim aklimin ucundan gecmezdi cocugumun olmayacagi ki 6 ay sonra hamile kaldim tabiki hazin son kimyasal gebelikmis sonra senelerce suren hamile kalma cabalari ilk tup bebek denemesi sonuc negatif ve 8 sene sonra ikinci tup bebek sonuc pozitif evde yaptigim idrar testinde iki cizgiyi gordum yaa bagira bagra agladim neyse keseydi kalp atadiydi derken bebislerim ikizmis ana biri gelisemefigi icin yokoldu ki iyikide oyke olmus son haftalara dogru dr suyumun azaldigini plesantamin yaslandigini ve bebisin eken gelicegini soyledi oylede oldu 35 haftada yine kk da arkadaslarimla yazisirken bi islaklik hissettim hmnntuvalte hafifte kan vardi aninda dr aradim yarin gel ama ac gel dedi kadir gecesydi oteki gunde neyse hemen agdata gittim haxirliklar tamamdi sabah oldu doktotum suyumun a azaldigini soyledi ama be ek saikli dedi yarin sabahtan gelalim cok heycanlandim esimle ciktik kapi susu falan aldik hast odamiz icin buarda annee konusuyorum amOkadar midesi kotuki benimle konusamiyo bile bende heycan yapti diyorum allahtan ablamlarda heycan korku ablam gittim annem cok kotu mecbur eve geldim ariyorum ablamlar iyi diyo hicte aklima kotu bisry gelmiyo o gece dualarla falan yattik sabah 7 de hast olucam bisekilde uyudum 6 da tel caldi ablam napiyisun heycandan uyutamadimdiye aradi yi e aklima kotu bisey gelmiyo meger annemin apandisti patlamis cerrahpasadalarmis ((mecbur bi ablam ben anlamiyim diye beniml geldi soruyorum digerleri nerde gelicek calan diyo sonra soykedi tabi annecigimi zor kurtarmislar
biz hadt idamza yerlestik rutin yapilanlar ve sedte geldi gen anestezi oldum uyandigimda usuyidum ve agrim vardi bebegimi sordum iyi dediler yukari odama ciktik hetkezin surati bi garip bebegim nerde bana fotoraflarini kamera goruntukerini gosteriyolar dogum anini vekmisti hemsirer kem kum iste solunum da biraz dorun oldu kuveze slmuslar meger ve egimin suyu b erdeyse bitmis anestezuden etkenmis ve icerd sıkısmis neye yaniyim annemin amyati devam ediyo kizim yok durumu belli degil defi gelen dr bi abmam bi esimdiger herkez annemin yani da dedim kizimi gorucem okadar agrim varmi oluyotum sandim ama kalki am dedim kalktim hmn indim yogun vakimda iceri girdim heryerinde hortum zeynebiimm dedimm gozlerini actii kuzumm ve 8 gun suren kuvez maceramiz her seferindetutulamayan gizyaslari buarada annemin iyilesmesi kzimi alip eve gelmemiz ver mutlu sonn cook uzattim benimde hikayemm boyleydi cok sukur simdi betkez iyi kuzim 25 aylik teyzelerii

ALLAH bebeğini de ,anneni de sana bağışlamış hepinize büyük geçmiş olsun...sağlıkla ,huzurla büyütün bebeğinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…