• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 8 yıldır kurtulamadıgım sivilcelerime Benzamycin kremle çözüm :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eflatunn1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
142
0
26
Adana
merhaba kızlar ben sivilceden çok çektim ne kullndıysam hiçbirşey fayda etmedi en sonunda doktor bana Benzamycin krem i yazdı ve iki hafta gibi kısa sürede sivilcelerm gözle görülür sekilde azaldı ve yanında tetradox diye bi ilaç yazdı yüzümde sivilceden eser kalmadı :)
arada bi çıksa da gece Benzamycin kremi sürüyorum sabah yüzümü yıkadıgımda sönmüş oluyor tavsiye ederim ;)

yüzden yüze fark etmez mi ? ya yan etkisini görürsek ?

yüzden yüze fark edebiliyo ama genelde olumlu sonuçlar alınılıyor bnm arkadasım da çok sonra faydası oldu.yan etkisini görmedm ama kalın sürersen yüzün kızarıyo ve yakıyo ben ince sürüyorm bişey olmuyor :)

merhaba kızlar ben sivilceden çok çektim ne kullndıysam hiçbirşey fayda etmedi en sonunda doktor bana Benzamycin krem i yazdı ve iki hafta gibi kısa sürede sivilcelerm gözle görülür sekilde azaldı ve yanında tetradox diye bi ilaç yazdı yüzümde sivilceden eser kalmadı :)
arada bi çıksa da gece Benzamycin kremi sürüyorum sabah yüzümü yıkadıgımda sönmüş oluyor tavsiye ederim ;)

canım bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum antibiyotik te kullanıyorum gece benzamiycn sabah bactroban krem sürüyorum bende hiç bu yaşıma kadar sivilce yoktu(23 yaşındayım) babamın rahatsızlığı ve vefatından sonra yanak ve çenemde çoğaldı.umarım banada iyi gelir bu benzamiycn.ben kalın sürüyorum ama ince süreyim bari.

canım bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum antibiyotik te kullanıyorum gece benzamiycn sabah bactroban krem sürüyorum bende hiç bu yaşıma kadar sivilce yoktu(23 yaşındayım) babamın rahatsızlığı ve vefatından sonra yanak ve çenemde çoğaldı.umarım banada iyi gelir bu benzamiycn.ben kalın sürüyorum ama ince süreyim bari.

öncelikle basınız sagolsun canım insallah faydasını görürsn ama stresten uzak dur canm o da çok yansıtıyor

canım bende kullanmaya başladım ama benim sivilcemi çoğaltı bu krem.cilt altındaki iltihabı kusturuyor zamanla kurutucak dediler.sende de böyle bişey oldumu ? sivilcelerin önce fazlalaşıp sonramı azaldı ?

canım öyle hemen kurtuldum sanma o illetten.tabi temennim kutulman ama ben lise döneminde ara vererek kaç kutu kullandıgımı bilmiyorum.ev benzamycin boş kutularıyla dolmuştu incik boncuk dolduruyırdum minik kutulara.
kullandıgım dönemde cildim inanılmaz pürüzsüz ama ilaç bittiginde ve sonrasında tekrar teker teker çıkmaya başlıyordu sivilceler.10 sene oldu ben kullanalı ,roaccutane da kullandım ama hala geçmedi,geçemedi bir türlü.bünyeden bünyeye değişiyor tabi umarım sonuç sen de kalıcı olur.

canım bende kullanmaya başladım ama benim sivilcemi çoğaltı bu krem.cilt altındaki iltihabı kusturuyor zamanla kurutucak dediler.sende de böyle bişey oldumu ? sivilcelerin önce fazlalaşıp sonramı azaldı ?

önce çıkar ama büyümeden ilaç kurutur onları teker teker merak etme.gece kullanıyorsanız kremi yastık kılıfı kullanın ve beyaz olsun mümkünse.ilacın ağartıcı etkisi var çünkü.annemin kaç yastık kılıfı,çarşafı,benim kaç eşofman üstü heder oldu gitti :)

Gece kremi sivilceli bölgelere sürüp uyudum sabah uyandığımda inanamadım !!! Bu krem gerçekten çok etkili. Sivilcelerimi yok denecek kadar küçültmüş. Şaşırdım gerçekten. O kadar ürün kullandım hiç biri işe yaramadı. Ama bu krem bi harika :) Bu gece tekrar sürücem küçülen sivilcelerime. Büyük ihtimalle yarın yok olur. :) Teşekkürler paylaşım için.

Back
X