8 Yil önce Bugün Bir Yastiga Bas Koyduk

AMIN AMIN AMIN
güzel yüreklerinize
güzel dileklerinize saglik
tüm kalbimle tsk ederim hepinize
Rabbim herkezin gönlüne göre versin insaallah

Her daim gülen yüzün solmasın canım arkadaşım,melek yüzlümopuyorumnanaktan

Dilerim daha nice seneler birlikte olursunuz,burada 50 li yıldönümleride kutlamayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

Tuanamın o güzel yanaklarından öpüyorum,iyiki senin gibi melek annesi var,iyiki melek kadar iyi yürekli babası var.Rabbim sizleri hiç bir zaman ayırmasın inşallah:Saruboceq:

adivarim
iyilik melegim sag kolum
ccanimsin sen
güzel yürekli insan
seni cok cok seviyorum biliyosun
sen benim biricigimsin
Hersey gönlünce olsun insaallah

canım benim gününüz kutlu olsun
birlikte geçireceğiniz nice güzel, huzurlu, mutlu seneleriniz olsun inşaallah
güzeller güzeli kızınız ve daha sonra gelecek minik aile bireyleri ile birlikte :1hug:

canım yaaa. ne güzel kalplisin, eminim çok iyi bir eş ve çok iyi bir annesin. Allah aileni bağışlasın. yuvan hep huzur dolu olsun. dilediğin herşey sizinle olsun. kutlarım.

canım benım allah mutlulugunuzu daim etsin gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah allah nazarlardan saklasın sizi güzel yürekli arkadaşım benim Şeniz

zuzum,tebrikler,mutluluklar.canım benim Rabbim mutluluğunuzu artırsın.herşey gönlünüzce olsun.

canım yaaa. ne güzel kalplisin, eminim çok iyi bir eş ve çok iyi bir annesin. Allah aileni bağışlasın. yuvan hep huzur dolu olsun. dilediğin herşey sizinle olsun. kutlarım.

:kedi::kedi::kedi:
canimsin cok ama cok tsk ederim
baldan tatli yorumun icin
Amin insaallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah nazarlardan korusun :Saruboceq:mutlugunuzu artırdır kem gözlerden uzak etsin....:Saruboceq:
yavrunuzla saglıklı huzur dolu daha nice koca koca yıllaraa.s.

allah banada sevgi dolu yuvalar versin sizler gibi:Saruboceq:

canim benim,en cok sevdigim,en deger verdigim biricik arkadasim,opuyorumnanaktanben nasil kacirmisim.malum durumumu biliyorsun.bitanem gecde olsa evlilik yildönümünüz kutlu olsun.cok icten,cok güzel duygularla yazmissin.melegim benim bir ömür boyu,tuanamla,esinle ve sevdiklerinle birlikte ol.Rabbim sizi bütün kötülüklerden korusun.öpt canim seni ve findigimi

inciiiiiiiimmm bitaneemmm .ben son on gündür kk ye giremedim tatlım kusura bakma.
şimdi gördüm.

canıımm allahım seni ve evladınızı eşini birbirinizden ayırmasın.gönlünüz ne diliyorsa o olsun tatlım.hergününü yeni bahar güzelliğiyle gecsin.sağlıkla inş. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…