- Konu Sahibi gulsenbasak
-
Hadi bakalım hayırlısı.
Siz içinizi rahat tutun...
Umarım tetkikleriniz temiz çıkar.
bugün kan testi sonuçlarımızı aldık ,tüylenme yapabilecek herhangi bir rahatsızlığı olmadığını öğrendik..doktorumuz bizi vakıf gurebaya yönlendirdi ..pazartesi sabahı oraya götürücem kızımı. ( kadınlık hormonlarına filan bakılacak ) eğer gerek görülürse ergenliğe girişini geciktirecek bir tedaviye başlıcaz...allahım kimsenin kuzularına dermansız dert vermesin...
leylacım bayağı erken regl olmuşsun..peki boy uzunluğun nasıl ??doktorumuz erken regl olmanın kızımın boyuna etki edeceğini söyledide ondan sordum..
yalnız 12 yaşında adet görmek erken ergenlik değildir bunu da bilin..
Anne olarak sizi tebrik ediyorum. Kızınızın gelişimini yakından takip ediyorsunuz.
Benim annem sizin gibi olmadı.Önce tüylenme başladı sonra 10.5 yaşında adet oldum.
Sonrada tüylenme problemi peşimi bırakmadı.
Boyum 161 ama hiç öğle gözükmüyorum , birkaç santimi kilo aldı.Yoksa 164 falan olmam lazımdı.
Endişe etmeyin ,umarım bir sorun çıkmaz .
bnm teyzemin kızı ilkokul 2. sınıfa giderken göğüsleri çıkmaya başlamıştı 4. sınıfta yeleksiz okula gidemiyodu 5'e giderken hastalandı boyu şuan 1,50. Size tavsiyem peşini bırakmayın. Çünkü teyzem onuda doktora götürmüştü erken gelişmesini durduracak herhangi birşey yapmamışlardı kendi haline bu gelişimi izlediler. Yıllardır bunu kompleks yaptı ama şimdi sorun yok 2 üniversite bitirdi 1,78 boyunda nişanlısı var:))
bugün kan testi sonuçlarımızı aldık ,tüylenme yapabilecek herhangi bir rahatsızlığı olmadığını öğrendik..doktorumuz bizi vakıf gurebaya yönlendirdi ..pazartesi sabahı oraya götürücem kızımı. ( kadınlık hormonlarına filan bakılacak ) eğer gerek görülürse ergenliğe girişini geciktirecek bir tedaviye başlıcaz...allahım kimsenin kuzularına dermansız dert vermesin...
leylacım bayağı erken regl olmuşsun..peki boy uzunluğun nasıl ??doktorumuz erken regl olmanın kızımın boyuna etki edeceğini söyledide ondan sordum..
canım ben 12 yaş erkendir demedim bende zaten 13 yaşında oldum..ama kızım bu gidişle 10 yaşında regl olucak bu yüzden tedirginim..acaba hangi yaşta olduğumuz boyumuzu etkiliyomu diye sordum bu soruyu..kendimde kısa boylu olduğum için merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?