• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yaşında kızım için bana yardımcı olurmusunuz

sttk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
41
0
46
İstanbul
merhabalar kızm 2. sınıf ögrencisi dah öncelerde derslerini severek yaparken son zamanlarda çok isteksiz oldu sınav zamanı soruları okumaya eriniyormuş .kafa atıp cevaplar veriyoruş dolayısıyla notlarımızda düşüşler oldu fakat ögretmeni sınıf içi prforması gayet iyi oldunu söylüyor .ve yine son bir kaç aydır çok yalan söylemeye başladı bunu için pedegoga mı götürmeli çocuk pskiyatrisine mi bana yardımcı olursanız sevinirim

Benim de kızım 9 yaşında. 3. sınıfta. Havalrın ısınmasıyla birlikte O da çok ilgisiz oldu derslsrine karşı. Çok dikkatsiz. İnanılmaz hatalar yapıyor soru çözerken. Bazen öyle sorular soruyor ki bu kadarı da sorulmaz diyorum. Algılama ve kavraması çok zayıfladı. Notları düştü. Öğretmeni çok memnun ama ben ders çalıştırırken çıldırıyorum. Kendi başına bırakırsam kesinlikle kafadan atıyor, sorudaki rakamlarla anlamsızca dört işlem yapıp bırakıyor. Soruyorum bu ne diye. İnanın yaptığı işlem hakkında hiç bir fikri yok. Soruyu okumamış bile. Aslında çok başarılı bir öğrenciydi ama ergenlik mi yaşıor nedir, Onu kaybediyor muyuz diye endişeleniyorum. Eski haline geri dönüştürme şansım var mı acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhabalar kızm 2. sınıf ögrencisi dah öncelerde derslerini severek yaparken son zamanlarda çok isteksiz oldu sınav zamanı soruları okumaya eriniyormuş .kafa atıp cevaplar veriyoruş dolayısıyla notlarımızda düşüşler oldu fakat ögretmeni sınıf içi prforması gayet iyi oldunu söylüyor .ve yine son bir kaç aydır çok yalan söylemeye başladı bunu için pedegoga mı götürmeli çocuk pskiyatrisine mi bana yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Dostlar, daha önce de ifade etmiştim, ben çocukçu değilim. Bu nedenle sorularınıza doğru cevap veremem. Öncelikle çocuklarla çalışan bir psikologa başvurmalısınız. İlaç kullanımını gerektirecek bir durum varsa, o zaman psikiyatra yönlendirir psikolog sizi. Ama daha çok küçük kızınız. Pedagog, eğitim bilimcidir. Sonrasında nasıl ders çalışacağı, öğreneceği konusunda destek alabilirsiniz.
Ama mutlak uzman yardımı alın.

Back