8 yaş kızı olan anneler

melek dilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
41
0
86
46
Edirne
selam arkadaslar.benim kızım kendi istediklerini giyiyor.engel olamıyorum.gezmeye giderken kendi istediklerini giyiyor.yeni kıyafetlerini degilde eskileri giymek istiyor.ne yapmalıyım.yardım lütfen

Merhaba
Benimde 6 yaşında bir kızım var o da senin kızın gibi. Kıyafetini kendisi seçer, nadiren benim seçtiklerimi giyer.Bir eteği vardı, 2 günde bir giyerdi forma gibi. Onların bende varım, ben kendi tercihlerimi, seçimimi yapabilirim hisleri çok güçlü bu dönemlerde. O yüzden ben çok fazla müdahale etmiyorum. Nasıl isterse öyle giyinsin. Ama konuşuyorum onunla. Bu kıyafetleri giyeceğin yer var, giymeyeceğin yerler var. " Sence bu kıyafet sana yakışmış mı, veya bu renkler uyumlu olmuşmu" gibi cümleler sarfediyorum. Bu aralar düzeldi gibi ya inşallah tekrar eskisi gibi olmayız.

3 kız annesi olarak çok iyi anlıyorum sizleri en büyük olan martta 9 yaşında olacak. evimizin bayan kaprisi prensesi. bende engel olamıyorum ne isterse onu giyiyor.daha ufakken uyumsuzdu giydikleri ama yavaş yavaş düzelmeye başladı.kızmıyorum sadece fikrimi söyleyip yönlendirmeye çalışıyorum.yeni kıyafetlerin ona ne kadar yakıştığnı söyleyerek yönlendirmeye çalışırsan başarılı olursun bence.renklerin ne kadar yakıştığını modelin gzl olduğunu herkezin beyeneceğini söylemelisin. bilirsiniz kız çocukları için beğenilmek önemlidir...

siz benım cadımı bi görsenız herşeyi kendim yapıyım diyoe kıyafet baska şeylerde ...
çok fena çookkk....yaramaz kızımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…