8 Yaş Ergenlik ?

Ergenligi durdurulan bi yakinim var. Boy kisaligina sebep oldugu icin erken ergenlik , ilaç ile durdurdular. Ankaraya gitmişlerdi. Şuan normale döndü. Size de çare bulunur umarim

Acıyor. . Ama içi cekirdeklenmemis. acimasi baslangic dedi doktor. Buda avantajmis. İkisinin birlikte görülmesi erken ergenlik belirtisi.

canım bizleri gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim,şimdi ben merak ederim,inşallah adet filan olmazlar en azından 4.sınıf bittikten sonra olsunlar bari...

Merhaba ben de bu konuya baslık actım canım cok sıkıldı sahsen kızımın memesı hafiften cıktı 3.sınıfa gecti tuylenme yok hemen dr a gitmeliyim

Merhaba ben de bu konuya baslık actım canım cok sıkıldı sahsen kızımın memesı hafiften cıktı 3.sınıfa gecti tuylenme yok hemen dr a gitmeliyim
1.Öncelik göğüsler
2.tüylenme..
tüylenme kaşla göz arasında oluyor takıp edın. benım kızımda 3.sınıfa gectı , bence goturun. bız göğüslerini beklıyoruz ama tedbiren kasımda randevumuz var yınede..
bu arada bacak ve özel bölgede tuylenmeler artmıs durumda..

Gögüsleri hafif cıkmıs dediğim gibi tüylenme yok ama takip edecem. Siz de sadece tüylenme mi bar

Göğüsler çok çok minik. Tüylerden var seyrek olsada uzun ve siyah.
Öncelik gögusmüş erken ergenlikte. kemik yaşına bakıldı. Oda büyük çıktı. Ama memisler olmadığı için yırttık biz şimdilik.
Yani bende götürün

Benim kızım kilolu tabi koltukaltı tuyu yok giyine baktım özel bölgede de yok götürecegim basım agrıdı stresten

Benim kızım kilolu tabi koltukaltı tuyu yok giyine baktım özel bölgede de yok götürecegim basım agrıdı stresten
Aynı sikintilarinizi geçen ay bende yaşadım. Çocuk yazliktaydi , hergün dua ettim buraya gelene kadar regl olmasın diye . Şimdi olsa bile psikolojik olarak hazırım en azından . Doktorumuzdan sonra rahatladm

Merhaba geçmiş olsun mu denir hayırlı olsun mu denir bilemedim, benim kızım da 2007 doğumlu bu konuya daha önce de yazmıştım, gelişimi önde gidiyor göğüsleri belirmeye başladı tüylenme henüz yok ama kilo fazlası var.ben de yakın zamanda bekliyorum malesef çünkü kızım buna hiç hazır değil, sizin kızınız kaç kilo ayrıca tüylenme dışında belirti olmuşmuydu

Merhaba
Benim kızımda 2007 doğumlu ama henüz tüylenme Yok.36 kilo boyu 138 cm
Genetik olabiliyor böyle şeyler,siz ilk ne zaman adet görmüştünüz?

Ne durumda çocuklarınız merak ettim.kızımda da önce ter kokusu farkettim.koltuk altında kıl değilde sarı ve zayıf tüyler var.dün de memesinin birinin acıdigini söyledi. Önce çocuk doktoruna mi gideceğiz.direk endokrin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…