Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.Öncelik göğüslerMerhaba ben de bu konuya baslık actım canım cok sıkıldı sahsen kızımın memesı hafiften cıktı 3.sınıfa gecti tuylenme yok hemen dr a gitmeliyim
Gögüsleri hafif cıkmıs dediğim gibi tüylenme yok ama takip edecem. Siz de sadece tüylenme mi bar1.Öncelik göğüsler
2.tüylenme..
tüylenme kaşla göz arasında oluyor takıp edın. benım kızımda 3.sınıfa gectı , bence goturun. bız göğüslerini beklıyoruz ama tedbiren kasımda randevumuz var yınede..
bu arada bacak ve özel bölgede tuylenmeler artmıs durumda..
Benim kızım kilolu tabi koltukaltı tuyu yok giyine baktım özel bölgede de yok götürecegim basım agrıdı strestenGöğüsler çok çok minik. Tüylerden var seyrek olsada uzun ve siyah.
Öncelik gögusmüş erken ergenlikte. kemik yaşına bakıldı. Oda büyük çıktı. Ama memisler olmadığı için yırttık biz şimdilik.
Yani bende götürün
Aynı sikintilarinizi geçen ay bende yaşadım. Çocuk yazliktaydi , hergün dua ettim buraya gelene kadar regl olmasın diye . Şimdi olsa bile psikolojik olarak hazırım en azından . Doktorumuzdan sonra rahatladmBenim kızım kilolu tabi koltukaltı tuyu yok giyine baktım özel bölgede de yok götürecegim basım agrıdı stresten
Ya ben de meme küçültme ameliyatı oldum yeni bi de o var. Hemen iyilesip ilgilenmem lazım stresAynı sikintilarinizi geçen ay bende yaşadım. Çocuk yazliktaydi , hergün dua ettim buraya gelene kadar regl olmasın diye . Şimdi olsa bile psikolojik olarak hazırım en azından . Doktorumuzdan sonra rahatladm
Çok geçmiş olsun meşakkatli bir durum. Kimi bilemez kimi bulamaz durumu olmuş sizinle benim durumumYa ben de meme küçültme ameliyatı oldum yeni bi de o var. Hemen iyilesip ilgilenmem lazım stres