Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:D ben de sızınle bırlıkte su 10 kg yu versem harıka olcak. mezun olcam yaa seneye guzel bı elbıse gıymek ıstıyorum baloda :( yapıstı kaldı ustume. pazartesı gununden berı gram oynamıyooo :( cıldırmak uzereyım. arkdasm anlatmıstı ablası cok kıloluymus. o bı yere gıdıyomus tabı adını soylesem bılmıyorum olur mu? dıyetıne uymadıgı zaman ceza verıyolarmıs sok dıyet uygulatıyolarmıs 3 gun. elma ve sut sadece. denemeyı dusunuyorum boyle gıderse bı kg bıle veremıcem.
bak cnaım vucut yediğin şeylere alışıyor o yüzden kilo vermek bir süre sonra duruyor bak sana çok güzel bir şey anlatayım dietisyenim anlatmıştı bunu bana
kurtuluş savaşında ülkede kıtlık var herkez ac çok perişan durumda askerler de aç kalıyorlarmış askerlere günde sadece 1 tane peksimet düşüyormuş onu suyun içine doğrayıp sadece onu yiyorlarmış bütün gün ve savaşa gidiyorlarmış ve çok sağlıklılarmış kilo kayıpları yokmuş alman bilim adamlarının bu olay dikkatini çekmiş ve araştırma yapmışlar görmüşlerki insan vucudu bir süre sonra aldığı kalori miktarına göre kendini ayarlıyor ve vucut dirence geçiyor kilo vermek duruyor arada bir soklamak lazım yani

umarım :( en kısa surede hem de :) hep bırlıkte
inşallah canımm
haydi kızlar haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimddddiiiii kilolar gidecek incecik hatunlar olacaz hadi bakalım 2 ay içinde 10 kilo herkez söz versin bakalım
bende kocaman bir sözzzzzz haftayada birinci olacaz ona göreee haydi kızlar haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii

inşallah canımm
haydi kızlar haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimddddiiiii kilolar gidecek incecik hatunlar olacaz hadi bakalım 2 ay içinde 10 kilo herkez söz versin bakalım
bende kocaman bir sözzzzzz haftayada birinci olacaz ona göreee haydi kızlar haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii

=) sözzzzz vercezz ericez incecik olcazzz :)

o halde hemen baslıyorum elma+süt :) ama cok kıloda vermedım kı ben ya. bu ay benım herseyım de bı duzensızlık var. sanırım onlar da etkılıyo yaa :( karnım zaten kocaman oldu :( dısarı cıkmak ıstemıyorum ya.
canım sen elma ve sütü bir tarafa bırak şimdi sebze ağırlıklı beslen biraz bu hafta öğle dene veremezsen ozaman düşününürüz tekrar tamam mı kilon az olduğu için çok hızlı veremezsin zaten cnaım

=) sözzzzz vercezz ericez incecik olcazzz :)
woooow süper bir arkadaşım daha oldu yediklerimizi içtiklerimizi tek tek yazıcaz birbirimizi denetliyecez tamam mı

slm güzel kızlar..............
slm kaptanım biz galeyana geldin 2 ay sona takımdan hepimiz mezun olacaz delikafadulden
oslem sende umut var
böle hergün paylaşım yap
cnm yediğine içtiğine sporuna dietine uy bak nasıl verceksiin
bencede kaptanım ozlemle paylaşım harika olacak gibi geliyor umut çok fazla gibi

oslem sende umut var
böle hergün paylaşım yap
cnm yediğine içtiğine sporuna dietine uy bak nasıl verceksiin

hayatımdan cıkolata, tatlı, dondurma ( ahh bu sıcak ne guzel gıdıo :( ) hergun yemeden yatmadıgım seylerdı. hepsını cıkardım hayatımdan, agzıma bıle surmuyorum. markete gıttıgımden onunden gecmıyorum :) o derece. bısıler alcaksam kalorılerıne mutlaka bakıyorum ona gore alıyorum, gerı bıraktıgım cok sey oluyo. bu bıle benım ıcın buyuk bi basarı. :) su 60.2 nın altına dustugumu gorsem bi cok takıntı oldu son gunlerde. neredeyse hıc bısey yemıyorum, gene de degısıklık yok. mafoldumben

canım sen elma ve sütü bir tarafa bırak şimdi sebze ağırlıklı beslen biraz bu hafta öğle dene veremezsen ozaman düşününürüz tekrar tamam mı kilon az olduğu için çok hızlı veremezsin zaten cnaım

bu hafta hep oyle yaptım kahvaltıyı cok hafıf gecıstırdım tek ogun sebze yemegı yedım onun dıısnda hep su, yesıl cay falan ıctım. bısey degısmedı hala nedense.

woooow süper bir arkadaşım daha oldu yediklerimizi içtiklerimizi tek tek yazıcaz birbirimizi denetliyecez tamam mı

tamam uyar bana. ben sımdı yesıl cay ıccem :)

slm kaptanım biz galeyana geldin 2 ay sona takımdan hepimiz mezun olacaz delikafadulden

bencede kaptanım ozlemle paylaşım harika olacak gibi geliyor umut çok fazla gibi

kararlıyım valla bu sefer. kararlı olmasaydım kotu gecen sınavın ardından suan oturmus kase kase hatta kutusuyla beraber kocaman bı dondurma ındırıyo olurdum mıdeye :) arkaya da cıkolatalı gofret, bıskuvı ne varsa sıralardm. ama ben salata yedım sadece onu da bugun bısey yemedıgımı hatırlayarak yedım zaten :)

hayatımdan cıkolata, tatlı, dondurma ( ahh bu sıcak ne guzel gıdıo :( ) hergun yemeden yatmadıgım seylerdı. hepsını cıkardım hayatımdan, agzıma bıle surmuyorum. markete gıttıgımden onunden gecmıyorum :) o derece. bısıler alcaksam kalorılerıne mutlaka bakıyorum ona gore alıyorum, gerı bıraktıgım cok sey oluyo. bu bıle benım ıcın buyuk bi basarı. :) su 60.2 nın altına dustugumu gorsem bi cok takıntı oldu son gunlerde. neredeyse hıc bısey yemıyorum, gene de degısıklık yok. mafoldumben

boyun kaç şuan kaç kilosun kaçla başladın diete
vbe kaç olmak istiyosuun

kararlıyım valla bu sefer. kararlı olmasaydım kotu gecen sınavın ardından suan oturmus kase kase hatta kutusuyla beraber kocaman bı dondurma ındırıyo olurdum mıdeye :) arkaya da cıkolatalı gofret, bıskuvı ne varsa sıralardm. ama ben salata yedım sadece onu da bugun bısey yemedıgımı hatırlayarak yedım zaten :)
bravo canım süpersin bak çok ağır bir det uygulandın mı bünye buna alışır bünyenin alışma süresi 3 gündür herşeyi yaparken ilk üçgün çok zordur ondansonrası daha kolaydır sen daha önce ağır bir diet uyguladıysan metobolizmanı ona göre değiştirmişsindir aç kalmadan zayıflana biliyor canım sporla destekle dietini bol bol su iç birde günden en az bir bardak yeşil çay birde bağırsakları çalıştırıcı birşeyler için

boyun kaç şuan kaç kilosun kaçla başladın diete
vbe kaç olmak istiyosuun

boy 150 - 155 arası tam bılmıorm ama o 150 ye yakındır kesın :D 63 ıle basladım 60.2 yım suan yanı dun sabah pazartesı gununden berı aynı oldugu ıcın bu sabah tartıya cıkmak ıstemedım. oncelıkle 50 olmak ıstıyorum. hıc o halımı bılmıyorum ben o yuzden nasıl olurum bılmıyorum. 52 kiloydum ben en dusuk onda bıle kıloluydum. sanırım 4 lü rakamlara ınmem gerecek ama once 50 olym yeter

bravo canım süpersin bak çok ağır bir det uygulandın mı bünye buna alışır bünyenin alışma süresi 3 gündür herşeyi yaparken ilk üçgün çok zordur ondansonrası daha kolaydır sen daha önce ağır bir diet uyguladıysan metobolizmanı ona göre değiştirmişsindir aç kalmadan zayıflana biliyor canım sporla destekle dietini bol bol su iç birde günden en az bir bardak yeşil çay birde bağırsakları çalıştırıcı birşeyler için

en az 2- 2,5 lt su ıcıyorum, 2-3 bardak yesılcay ıcıyorum. su bagırsak calıstırıcı bısey bulamadım ben bitürlü.cok sey denedım. bu benım cıddı sorunum. farklı bıldıgınız bısey varsa denemeye hazırım, gercekten ıhtıyacım var ınanılmaz derecede. belkıde benım sorunum bu.

kızlar ben yarından itibaren uygulamayı düşündüğüm dieti sizlere yazayım bakalın nasıl bulacaksınız sizce olurmu böyle
sabah 2 bardak su
1 fincan çay (şekersiz) 1 dilim kepek ekemeği +yarım domates+1 dilim peynir
öğlen 2 bardak su
1 kase çorba
akşam üzeri 5-6 gibi
1 avuç beyaz leblebi
akşam 2 bardak su
1 su bardağı kadar sebze yemeği ve 2 yemek kaşığı pilav yada makarna + salata veya yoğurt
gece yatarken bir bardak süt
günde en az 3 lt su
1 fincan yeşil çay
2 fincan kahve
2 fincanda normal çay

cnmm sabah kalktığın gibi 3-4 tana kuru kayısı iç 5 adet fındık+2 ceviz yiyip üstüne 2 bardak ılık su içersen bağırsakların da çalışr kiloda verdiriyorr...haberin olsun...bana diyetisyenim vermişti..

kuru kayısıyı da denedım. sabah kuru ıncır uzerıne bol su daha ıyı dedıler onu yaptım. sınamekı cayı dedıler bısey olmadı. en son eczacı bı ılac verdı o ıse yaramıstı ama artık o da etkı etmıyo :( fındık cevız yememıstım ama bıde oyle deneyım :) tsk ederım.

Back