Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnaım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın cnaım60.2 yım pazartesı gununden berı. oncelıkle 50 olmak ıstıyorum sonrasına vucuduma gore karar verırım. ben de boy yok da :) kotu duruyo
bak cnaım vucut yediğin şeylere alışıyor o yüzden kilo vermek bir süre sonra duruyor bak sana çok güzel bir şey anlatayım dietisyenim anlatmıştı bunu banaben de sızınle bırlıkte su 10 kg yu versem harıka olcak. mezun olcam yaa seneye guzel bı elbıse gıymek ıstıyorum baloda
yapıstı kaldı ustume. pazartesı gununden berı gram oynamıyooo
cıldırmak uzereyım. arkdasm anlatmıstı ablası cok kıloluymus. o bı yere gıdıyomus tabı adını soylesem bılmıyorum olur mu? dıyetıne uymadıgı zaman ceza verıyolarmıs sok dıyet uygulatıyolarmıs 3 gun. elma ve sut sadece. denemeyı dusunuyorum boyle gıderse bı kg bıle veremıcem.
inşallah canımmumarımen kısa surede hem de :) hep bırlıkte
inşallah canımm
haydi kızlar haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimddddiiiii kilolar gidecek incecik hatunlar olacaz hadi bakalım 2 ay içinde 10 kilo herkez söz versin bakalım
bende kocaman bir sözzzzzz haftayada birinci olacaz ona göreee haydi kızlar haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii
canım sen elma ve sütü bir tarafa bırak şimdi sebze ağırlıklı beslen biraz bu hafta öğle dene veremezsen ozaman düşününürüz tekrar tamam mı kilon az olduğu için çok hızlı veremezsin zaten cnaımo halde hemen baslıyorum elma+süt :) ama cok kıloda vermedım kı ben ya. bu ay benım herseyım de bı duzensızlık var. sanırım onlar da etkılıyo yaakarnım zaten kocaman oldu
dısarı cıkmak ıstemıyorum ya.
woooow süper bir arkadaşım daha oldu yediklerimizi içtiklerimizi tek tek yazıcaz birbirimizi denetliyecez tamam mı=) sözzzzz vercezz ericez incecik olcazzz :)
slm kaptanım biz galeyana geldin 2 ay sona takımdan hepimiz mezun olacaz delikafaduldenslm güzel kızlar..............
bencede kaptanım ozlemle paylaşım harika olacak gibi geliyor umut çok fazla gibioslem sende umut var
böle hergün paylaşım yap
cnm yediğine içtiğine sporuna dietine uy bak nasıl verceksiin
oslem sende umut var
böle hergün paylaşım yap
cnm yediğine içtiğine sporuna dietine uy bak nasıl verceksiin
canım sen elma ve sütü bir tarafa bırak şimdi sebze ağırlıklı beslen biraz bu hafta öğle dene veremezsen ozaman düşününürüz tekrar tamam mı kilon az olduğu için çok hızlı veremezsin zaten cnaım
bu hafta hep oyle yaptım kahvaltıyı cok hafıf gecıstırdım tek ogun sebze yemegı yedım onun dıısnda hep su, yesıl cay falan ıctım. bısey degısmedı hala nedense.
woooow süper bir arkadaşım daha oldu yediklerimizi içtiklerimizi tek tek yazıcaz birbirimizi denetliyecez tamam mı
tamam uyar bana. ben sımdı yesıl cay ıccem :)
slm kaptanım biz galeyana geldin 2 ay sona takımdan hepimiz mezun olacaz delikafadulden
bencede kaptanım ozlemle paylaşım harika olacak gibi geliyor umut çok fazla gibi
hayatımdan cıkolata, tatlı, dondurma ( ahh bu sıcak ne guzel gıdıo) hergun yemeden yatmadıgım seylerdı. hepsını cıkardım hayatımdan, agzıma bıle surmuyorum. markete gıttıgımden onunden gecmıyorum :) o derece. bısıler alcaksam kalorılerıne mutlaka bakıyorum ona gore alıyorum, gerı bıraktıgım cok sey oluyo. bu bıle benım ıcın buyuk bi basarı. :) su 60.2 nın altına dustugumu gorsem bi cok takıntı oldu son gunlerde. neredeyse hıc bısey yemıyorum, gene de degısıklık yok. mafoldumben
bravo canım süpersin bak çok ağır bir det uygulandın mı bünye buna alışır bünyenin alışma süresi 3 gündür herşeyi yaparken ilk üçgün çok zordur ondansonrası daha kolaydır sen daha önce ağır bir diet uyguladıysan metobolizmanı ona göre değiştirmişsindir aç kalmadan zayıflana biliyor canım sporla destekle dietini bol bol su iç birde günden en az bir bardak yeşil çay birde bağırsakları çalıştırıcı birşeyler içinkararlıyım valla bu sefer. kararlı olmasaydım kotu gecen sınavın ardından suan oturmus kase kase hatta kutusuyla beraber kocaman bı dondurma ındırıyo olurdum mıdeye :) arkaya da cıkolatalı gofret, bıskuvı ne varsa sıralardm. ama ben salata yedım sadece onu da bugun bısey yemedıgımı hatırlayarak yedım zaten :)
boyun kaç şuan kaç kilosun kaçla başladın diete
vbe kaç olmak istiyosuun
bravo canım süpersin bak çok ağır bir det uygulandın mı bünye buna alışır bünyenin alışma süresi 3 gündür herşeyi yaparken ilk üçgün çok zordur ondansonrası daha kolaydır sen daha önce ağır bir diet uyguladıysan metobolizmanı ona göre değiştirmişsindir aç kalmadan zayıflana biliyor canım sporla destekle dietini bol bol su iç birde günden en az bir bardak yeşil çay birde bağırsakları çalıştırıcı birşeyler için
cnmm sabah kalktığın gibi 3-4 tana kuru kayısı iç 5 adet fındık+2 ceviz yiyip üstüne 2 bardak ılık su içersen bağırsakların da çalışr kiloda verdiriyorr...haberin olsun...bana diyetisyenim vermişti..