Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hoş geldin yerimiz var cnaım takibi katılabilirsin ama bazı kullarımız var aramıza katılman için onları yerine getirmen gerekiyor kaptanım bu kurallarla ilgili snei bilgilendirecekmerhaba
yeriniz var mı? ben de aranıza katılabilir miyim?
bak cnaım 1 kuralımız paylaşım hergün düzenli olarak topiğe gelinecek ve düzenli olarak paylaşımda bulunulacak olmazsa olmaz 1 kuralcanım kurallarınız ney sen biliyosan söylermisin ben nereye nasıl gircem bişe anlamadım ah bu cahillik :kedi:
merhaba
yeriniz var mı? ben de aranıza katılabilir miyim?
canım kurallarınız ney sen biliyosan söylermisin ben nereye nasıl gircem bişe anlamadım ah bu cahillik :kedi:
kızlar deneme haftanız olcak size göre değişr bir yada iki hafta belki daha dabak cnaım 1 kuralımız paylaşım hergün düzenli olarak topiğe gelinecek ve düzenli olarak paylaşımda bulunulacak olmazsa olmaz 1 kural
çünki biz burda birbirmize motive etmek için uraşıyoruz bunun içinde paylaşım şart
ikinci bol bol su içmek
günde en az bir kere yeşil çay içmek
birde günde en az 1 saat spor yapmak
dietlerimize uymak yediklerimizi içtiklerimizi burda paylaşmak
her cuma sabah saat 12 kadarda kilo bildirimi yapmak
sorun olmadığına çok sevindim tatlım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun düzenli olarak topiğimize gelip paylaşımdada bulunursan çok güzel olur sonuçta amacımız birbirimizi motive etmek motive olmak içinde paylaşım gerekiyoreh ben kurallara zaten uyuyomusum. zaten gunun buyuk bı kısmını da burda gecırıyorum :) sorun yok o halde :)
canım bneim biliyorum bitanemArkandayımm İlterİmmm.....
:roflol::roflol::roflol:ALLAH SENİ....CNM BENİMMM BİZDE BİLİYORUZ Kİ REZİL OLMAKTA BİZİM ELİMİZDE VEZİR OLMAKTA...:lepi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: