Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım kurallarınız ney sen biliyosan söylermisin ben nereye nasıl gircem bişe anlamadım ah bu cahillik :kedi:
bak cnaım 1 kuralımız paylaşım hergün düzenli olarak topiğe gelinecek ve düzenli olarak paylaşımda bulunulacak olmazsa olmaz 1 kural
çünki biz burda birbirmize motive etmek için uraşıyoruz bunun içinde paylaşım şart
ikinci bol bol su içmek
günde en az bir kere yeşil çay içmek
birde günde en az 1 saat spor yapmak
dietlerimize uymak yediklerimizi içtiklerimizi burda paylaşmak
her cuma sabah saat 12 kadarda kilo bildirimi yapmak

merhaba
yeriniz var mı? ben de aranıza katılabilir miyim?

canım kurallarınız ney sen biliyosan söylermisin ben nereye nasıl gircem bişe anlamadım ah bu cahillik :kedi:

bak cnaım 1 kuralımız paylaşım hergün düzenli olarak topiğe gelinecek ve düzenli olarak paylaşımda bulunulacak olmazsa olmaz 1 kural
çünki biz burda birbirmize motive etmek için uraşıyoruz bunun içinde paylaşım şart
ikinci bol bol su içmek
günde en az bir kere yeşil çay içmek
birde günde en az 1 saat spor yapmak
dietlerimize uymak yediklerimizi içtiklerimizi burda paylaşmak
her cuma sabah saat 12 kadarda kilo bildirimi yapmak
kızlar deneme haftanız olcak size göre değişr bir yada iki hafta belki daha da
kuralları sölemiş yarımcı kaptan ilterçakir
bn ise takım kaptanı azra_sila
hoşgeldnza.s.

bu gün yediklerimi yazayım biraz fazla oldu bugün ama yinede yazacam
sabah yarım simit 1 yumurta haşlanmış yarım domates 1 dilim peynir
öğlende 1 yemek kaşığı kuskus +3 yemek kaşığı sebzeli tavuk sote +1 yemek kaşığı yoğurt
yarım kalan simitimide az önce yedim 1 parça peynirle birlikte
ayrıca bu gün 1 bardak ziro cola içtim
bu günlük bukadar akşama allah kerim ama salata yemeyi düşünüyorum sebze yemedi olabilir yanında

eh ben kurallara zaten uyuyomusum. zaten gunun buyuk bı kısmını da burda gecırıyorum :) sorun yok o halde :)
sorun olmadığına çok sevindim tatlım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun düzenli olarak topiğimize gelip paylaşımdada bulunursan çok güzel olur sonuçta amacımız birbirimizi motive etmek motive olmak içinde paylaşım gerekiyor
tekrar aramıza hoş geldin diyelim ozaman a.s.

artı kızlar sizlere söylmek istediğim birşey var ben bu gün bir karar aldım 2 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum bunu başarmak içinde elimden geleni yapacam eğer ben yabancı mihraklara kapılırsam lütfen beni yolumdan çıkarmalarına izin vermeyin
neslihanla birlikte başlıyoruz bu günden itibaren bu hafta birinci olabilirmiyiz bilmiyorum ama önümüzdeki hafta birinci olmak istiyorum

ALLAH SENİ....CNM BENİMMM BİZDE BİLİYORUZ Kİ REZİL OLMAKTA BİZİM ELİMİZDE VEZİR OLMAKTA...:lepi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
selmayıda kendime denetmen ilan ettim halen onun korkusuna dondurma yemedim dün bakkalın önünden geçtim dondurma dolabı resmen beni çağırdı ama yemedim :lepi:selmanın korkusuna vallahi

:D ben de sızınle bırlıkte su 10 kg yu versem harıka olcak. mezun olcam yaa seneye guzel bı elbıse gıymek ıstıyorum baloda :( yapıstı kaldı ustume. pazartesı gununden berı gram oynamıyooo :( cıldırmak uzereyım. arkdasm anlatmıstı ablası cok kıloluymus. o bı yere gıdıyomus tabı adını soylesem bılmıyorum olur mu? dıyetıne uymadıgı zaman ceza verıyolarmıs sok dıyet uygulatıyolarmıs 3 gun. elma ve sut sadece. denemeyı dusunuyorum boyle gıderse bı kg bıle veremıcem.

Back