- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
kızlar nasıl veriliyor bu puan ben vereyim herkese beceremedim
o kişin terazisine tıkla anam
ama yeni verdiyesen birden fazla olmaz der
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasıl veriliyor bu puan ben vereyim herkese beceremedim
osmaniyeliler benim annemde osmaniyeli kayınvalidemde
ayyyyyyyyyy ne güzel bu topik benim topragım cıktı hemserilerim annemi görsem bu kadar sevinmezdim herhalde hihoyyyt
sen ne geziyoon naam bursada ozmn![]()
ya belki tanıyorumdur arkadaslar annenizi falan ben
ya belki tanıyorumdur arkadaslar annenizi falan ben
benim annemler mersinin ilcesinde osmaniyeyle pek ilişkimiz yok bende bir kac kez öylesine gördüm babam ögretmen orada ama artık oraya yerleştik biz
yok canım ben burdur merkezdeyim cok uzak burası bide ilk defa ayrıldım ailemdeyn ben annemle kavga edrdim bi kere deimki insallah cok uzak bi yere gelin giderimde yüzümü ayda yılda bi görürsün dedim özledim dersinde dönüp arkama bile bakmam derdim ama simdi hiç ayrılmasam keskeŞeniz
eşin astsubay herhalde osmaniye de görev yapıosunz ne güzel memlketnz çıkmış
doğu yaptınızmı hiiç
bnm annem kadirlede doğma büyüme
ama aslen darendeliyiz darende nerde demiceem çünkü bilirsin
osmaniye darende li çook
yok canım ben burdur merkezdeyim cok uzak burası bide ilk defa ayrıldım ailemdeyn ben annemle kavga edrdim bi kere deimki insallah cok uzak bi yere gelin giderimde yüzümü ayda yılda bi görürsün dedim özledim dersinde dönüp arkama bile bakmam derdim ama simdi hiç ayrılmasam keske
bilirim canım darendeyi darendeli bi sürü tanıdıgımız varturkbayragi
way way way hemşeriim bnmŞeniz
bnde cnm kız ken annme kadirliye gidek dedi mi kavga çıkarttırdıım oraasu çook uzak die
büyük konuşmuşuum
sonra gttm bi uzmnçav. evlendim(şimdi ayrıldık)
aman yarabbim gezmediğim görmediğim yer kalmadıı günü birlik diyarbakıra gidip geldiğimi biliriim düşün yani
büyük konuşmamak laızmmış
.................